Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 07:45:04 ÖSFarkli Bisey Yollarmi Abin Hic Sende Zeytin
Sacma Yanee  :haha:

Allahım yaa konu yanlış saplanmaya başladı yanee ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 07:45:07 ÖSne gibi mesela.. :haha: çok mu sordum ;D

yok canım yaa çocuk beklemiyodum hadi çocuk bekl,yodum diyim öyle beklemiyodum anladın ;D

ATAAN

Neyse Hadi Bakem Öyle Olsun Madem, Eeee Daha Daha Ne Var Ne Yok  :haha:

gece

Ne olsun yimegimi yidim geldim  :haha:
Ben üstüme aldim sorunu Ataan  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 07:46:26 ÖSyok canım yaa çocuk beklemiyodum hadi çocuk bekl,yodum diyim öyle beklemiyodum anladın ;D
:haha:

ATAAN

Zeytin Gizem Yeter Yanaklarim Agridi Burda  :haha:

...mystery...

NİLSENAM

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 07:47:01 ÖSNeyse Hadi Bakem Öyle Olsun Madem, Eeee Daha Daha Ne Var Ne Yok  :haha:

ne olsun size bir antalya anımı anlatam.Gece gün evde otururkene canım sıkıldı.Yabancı gelin vardı.Arayımda şansıma çıkarsa konuşurum didim.aradım çıktımı.Ne diyceğimi bilmiyommu.Adam adımı soruyo yaşımı soruyo neyse ben dedim ama gerçek kimliğimi demedim yanee.Nese adam demezmi seni yayına alıyoruz diye.Sunucu bana alo diyo bende ses yok kadın bana nesılsınız diyo bende ses yok sonra nese ben alo dedim nasılsınız iyimisiniz dedim.Sonra orda ki Nişonaya sinir oluyodum.Kaan ve nişona aşkına inanmıyorum dedim bana çok sanal alem geliyo didim.nejla hanım sizde aynı semra kaynanaya benziyorsunuz didim kapattım.sonra annem aradı beni tesadüf izlemeyen annem ogün izleyesi tutmuş anlattı bana aynı senin sesine benziyodu didi.adı neydi kızın didim Dilemmiydi dedi öyle bişey dedi.ve işte o bendim.birkere daha canlı yayına katıldım ve yakalandım .ama Allahtan bukez adımı saklamışım yaril:) yaril:)

gece

Hosgeldin Canom ben Hazirim Randevü aldinmi   alkis:) :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 07:50:40 ÖSZeytin Gizem Yeter Yanaklarim Agridi Burda  :haha:

ben konuyu değiştirdim abicim kur;)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 07:53:01 ÖSne olsun size bir antalya anımı anlatam.Gece gün evde otururkene canım sıkıldı.Yabancı gelin vardı.Arayımda şansıma çıkarsa konuşurum didim.aradım çıktımı.Ne diyceğimi bilmiyommu.Adam adımı soruyo yaşımı soruyo neyse ben dedim ama gerçek kimliğimi demedim yanee.Nese adam demezmi seni yayına alıyoruz diye.Sunucu bana alo diyo bende ses yok kadın bana nesılsınız diyo bende ses yok sonra nese ben alo dedim nasılsınız iyimisiniz dedim.Sonra orda ki Nişonaya sinir oluyodum.Kaan ve nişona aşkına inanmıyorum dedim bana çok sanal alem geliyo didim.nejla hanım sizde aynı semra kaynanaya benziyorsunuz didim kapattım.sonra annem aradı beni tesadüf izlemeyen annem ogün izleyesi tutmuş anlattı bana aynı senin sesine benziyodu didi.adı neydi kızın didim Dilemmiydi dedi öyle bişey dedi.ve işte o bendim.birkere daha canlı yayına katıldım ve yakalandım .ama Allahtan bukez adımı saklamışım yaril:) yaril:)

yaril:) yaril:)

...mystery...

:haha: garipsin yaa zeytin.. :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 22, 2009, 07:53:35 ÖSHosgeldin Canom ben Hazirim Randevü aldinmi   alkis:) :haha:

hoşbulduk canom,bende sizleri almaya geldim zaten  :haha: :haha:

zeytin

OO daha bu nekii bende ne gariplikler varr  :haha: