Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Nilsenam sen günde kaç öğün yiyosun... :haha:

ATAAN

Git Ye Kiyamam Kardesime
Afiyet Olsun Canim, Bir Kasikta Benim Icin Salla Yemege  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 22, 2009, 08:37:50 ÖSben yemeğe gidiyorum grş. :-* :-* byby:) byby:)

kız daha 2 saat önce ydin yaa  :haha:

zeytin

...mystery...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 08:40:01 ÖSGit Ye Kiyamam Kardesime
Afiyet Olsun Canim, Bir Kasikta Benim Icin Salla Yemege  :haha:

olur bir değil,iki kaşık yerim  :-* :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 08:40:01 ÖSNilsenam sen günde kaç öğün yiyosun... :haha:

gizemmmmmmm,ne yapıyım acıkıyorum kur;) :haha: :haha:

ATAAN

Kiz Nilsenam Yoksa Sen Lokantada Neyimmi Calisiyorsun Ha  
Bos Kadro Varsa Gelem Hemen  :haha:  Özellikle Kurufasulye Ekibinde  kur;)

zeytin

hadi ymeğini ye sofraya kaldır Ayşe kadına diz sonra gell bekliyoruzz :haha:

...mystery...

iyi tamam afiyet olsun... kur;) :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 08:40:35 ÖSkız daha 2 saat önce ydin yaa  :haha:

aa ne yapıyım ya sende olma annemle,babam zeytinciğim  kur;) :haha: :haha:

...mystery...

bu arada 1-2 kaşıkta benim için sallada iyice doy... :haha: :-* şaka yapıyorum canım afiyet olsun.. :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 08:43:05 ÖShadi ymeğini ye sofraya kaldır Ayşe kadına diz sonra gell bekliyoruzz :haha:

ayşe benim annemin adı  kur;) :haha: :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 22, 2009, 08:43:18 ÖSaa ne yapıyım ya sende olma annemle,babam zeytinciğim  kur;) :haha: :haha:

niyeki annen ve babandamı diyo Allah Allah hiç bir yakınlık derecemiz yok ama sor bakem kütük nereye bağlıymış :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 08:43:47 ÖSbu arada 1-2 kaşıkta benim için sallada iyice doy...  şaka yapıyorum canım afiyet olsun..

siz yeterki isteyin,siz istersinizde ben yemezmiyim kur;) :haha: çaktırmayın bende onu istiyom zaten  kur;) :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 22, 2009, 08:43:56 ÖSayşe benim annemin adı  kur;) :haha: :haha:

ayşe teyzemin ellerinden ve yanaklarından öperim burda biz Ayşe kadına bulaşık makinesi diyoruz  :haha: