Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 23, 2009, 07:51:11 ÖSablacııııııııııııııııııııımmm sen nasılsın??? alkis:)

Bana sordun sanirim idare eder modundayim  ;D
Herkez iyi dimi ? okey:)

...mystery...

evet ablacım tabikii sana sordum senden başka ablam mı var benim.. :-* en azından "ablacım" diye hitap ettiğim... :-*

zeytin

Abow hocaya üzüldüm şimdi anam ne komik olmuştur şimdi Allah öğrenci olmak vardı şimdi maho hocayla uğraşmak vardı beee :haha:

...mystery...

hehe hatta benim arkadaşlarımdan biri klasik sorusunu sormuş ama adam yanlış anlamış soruda şu..

"Nasılsınız Hocam?? ;D "

tam denk gelmiş... yaril:) hemde müzik odasından çıkar çıkmaz olay tazeyken... kop:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 23, 2009, 08:08:44 ÖShehe hatta benim arkadaşlarımdan biri klasik sorusunu sormuş ama adam yanlış anlamış soruda şu..

"Nasılsınız Hocam?? ;D "

tam denk gelmiş... yaril:) hemde müzik odasından çıkar çıkmaz olay tazeyken... kop:)

abowww
yazık adama :haha:

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 23, 2009, 08:05:49 ÖSevet ablacım tabikii sana sordum senden başka ablam mı var benim.. :-* en azından "ablacım" diye hitap ettiğim... :-*

Tesekkür Ederim Canim  :-*

...mystery...

zeytin

gece

Napalim zeytin virüslerle bogusuyorum ben  :-\ ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 23, 2009, 08:18:24 ÖSNapalim zeytin virüslerle bogusuyorum ben  :-\ ;D

Aman dikkat ablacım  ;D

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 23, 2009, 08:21:07 ÖSAman dikkat ablacım  ;D

Valla benim kadar dikkat eden yoktur Zeytincim ama uyuz virüsler beni birakmiyo ya :-\

...mystery...

sen yine mi hastasın ablacım yaa... :-[

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 23, 2009, 08:29:47 ÖSsen yine mi hastasın ablacım yaa... :-[

Sagligim yerinde sükür gizemcim  :-\ :-*

zeytin

Kızlar benim arkadaş geldi birazdan yine gelirim ben öpt byesssssss byby:)

gece

Pc hasta virüsler onda  :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 23, 2009, 08:32:55 ÖSKızlar benim arkadaş geldi birazdan yine gelirim ben öpt byesssssss byby:)

Tamam Canim  byby:)