Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 09:41:47 ÖSD'yide Cagiralim O Zaman Oda Gelsin Kendini Istemeye Yaf  :haha:

O nasıl oliyi acap Ataan abi Allahım yaaa Allahım Yaa abinmi var derdin var  :haha:

ATAAN

Ya Niye Istiyoz Simdi Kizi Durup Dururken Allah Allah Ya  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 09:44:25 ÖSYa Niye Istiyoz Simdi Kizi Durup Dururken Allah Allah Ya  :haha:

Adını sanını öğrenmek için tabekide yoksa niye senin başını yakalım dimi yaneee
insan sevdiği kıza tospa dermi heç :haha:

ATAAN

Didikya O Benim FirstTosbam Yanee Firstlady im  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 09:48:03 ÖSDidikya O Benim FirstTosbam Yanee Firstlady im  :haha:
bula bula bu ismimi yakıştırdın onaa ;D

ATAAN

Onun Adi Kalbimin Sultani
Eee Zeytin Nasilsin Canim
Yagmur Yas Varmi Disarda  :haha:

gece

...mystery...

yaa benlede konuşun yaa falan diye bende giriyomuşum şimdii... :haha:

gece

Eee Napiyorsunuz bakalim kur;) ;D

...mystery...

ATAAN

Iyiki Geldiniz Valla Yaf, Bu Tosba Zeytin Benle Ugrasip Duruyo  :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 09:49:51 ÖSOnun Adi Kalbimin Sultani
Eee Zeytin Nasilsin Canim
Yagmur Yas Varmi Disarda  :haha:

İyyim Ataan abicim
yağmur yok yaz havası var sanki dışarda ama benim içim parçalı bulutlu olsa gerek
değişik karmaşık bi okadarda hala sırıta biliyorum hayata(bildiğimiz hayat marka olmayan :haha:)karşı yanee ;D alkis:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 09:51:48 ÖSIyiki Geldiniz Valla Yaf, Bu Tosba Zeytin Benle Ugrasip Duruyo  :haha:

Kimmis o Tosbalar  :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 09:51:48 ÖSIyiki Geldiniz Valla Yaf, Bu Tosba Zeytin Benle Ugrasip Duruyo  :haha:

Sen görürsün Ataan abi sana laf atmıycam bundan sonra  >:( tickoff:) :haha:

ATAAN

Bende Napiyim Zeytincim, Müsik Dinliyorum Birazdan Cikip Bir Kontrol Yapip Gelcem  Hic Halimde Yok Valla

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 28, 2009, 09:52:53 ÖSKimmis o Tosbalar  :haha: :haha:

Baş harfi Zeytin ama iş arkadaşları ona hep Zeytin derler sadece Zeytin takısı falan yok yanee yaril:)