Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

tamam zeytincim... :-* ee nasıl gidiyor hayat.. yuppi:) sen ne çalışıyosun bu aralar.. ;D ben yabancıyımda bu konulara... ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 28, 2009, 11:11:25 ÖSbende iyiyim işte ne olsun... :haha: az önce bende biyoloji çalışmaktan kalktım... :haha:

Ne tesadüf ben de Biyoloji çalışmaya gitcem birazdan tabee 12 den sonra falan çalışcam sanırım en çok sevdiğim derstir biyoloji ;D

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 28, 2009, 11:12:48 ÖStamam zeytincim... :-* ee nasıl gidiyor hayat.. yuppi:) sen ne çalışıyosun bu aralar.. ;D ben yabancıyımda bu konulara...

Benim iyi gidiyo diyim yaa.Ben normalde Süper lise menzunuyum (benim zamanımda öyleydi) ünv kazandım ama dandik yer olunca gitmedim.şimdi Kız Meslek Lisesinin açmış olduğu Çocuk gelişimi bölümüne kayıt oldum yani Eğitmen olcam inşAllah ama daha çok var yanee ;D hiihi:)

...mystery...

hadi bakalım inşAllah.. yuppi:) alkis:)

zeytin

Yaa işte böyle bi koşuşturma içerisindeyim aslında birsürü hayalim var ama hangisini yapacağımı bilemiyorum ki...
Bir yandan ünv gitmek istiyorum ama Almanya olsunn istiyorum.Bir yandan ünv olmadan kısa yoldan işim olsun istiyorum.Böyle birsürü işim olsun istiyorum.Hepsiyle uğraşabileceğim bir iş.Sadece çalışmak istiyorum.Ayy çok doyumsuzum herhalde bir an öyle gibi geldi bana :haha: :haha:

...mystery...

sanırım evet galiba biraz öylesin... ;D ;D ama bende öyleyim bazen... ;D aslında doyumsuzluk değilde kararsızlık diyebiliriz belki... ;D

zeytin

karasızlık zaten başa bela.Haa bu arada evlenmemde lazım.Ama nezaman ??? :haha:

...mystery...

haha bi yere sıkıştır canım nolucak... ;D falan dermişim şimdi... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 28, 2009, 11:24:44 ÖShaha bi yere sıkıştır canım nolucak... ;D falan dermişim şimdi... :haha:
Ah keşke hem onun işleri hem benim bu işlerim fırsat bulamıyoruz falan dermişim. :haha:İnşAllah yaza yanee bu konu daha belli bile değil.Gündeme bile almıyorum konu dışı. :haha:

...mystery...

hahah funny:) aslında doğrusu bu insan evlenme manyağı olmamalı bak bana hiç öyle bi düşüncem yok ilerisi için... funny:)

ATAAN

Dandik Ne Demek, Kelime Anlamini Söyleyip Birde Cümle Icinde Kullanirmisiniz Efem  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 11:28:12 ÖSDandik Ne Demek, Kelime Anlamini Söyleyip Birde Cümle Icinde Kullanirmisiniz Efem  :haha:

bu soru banamı  ;D

...mystery...

dandik--> uyduruk,yani kötü anlamında... ;D

ben bu DANDİK okula gitmem... ;D for example... :haha:

ATAAN

Bu Cümle Cok Dandik  :haha:

...mystery...

:haha: :haha: biliyorum ne kadar DANDİK cümle kurduğumu... :haha:

ATAAN

Zeytin Dandik Cümle Kuruyor, Gizem Daha Dandik  yaril:)