Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Kural dısı hıc bır sey yapmadım.Kotu bır soz soylemedım.Admin bana hıc bır sey yapamaz.

Komplekslı bır moderatorle tartıstım diye atacaksa benı bu sıteden atsın. Cokta  tın..

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 01, 2009, 04:19:31 ÖSKural dısı hıc bır sey yapmadım.Kotu bır soz soylemedım.Admin bana hıc bır sey yapamaz.

Komplekslı bır moderatorle tartıstım diye atacaksa benı bu sıteden atsın. Cokta  tın..

Komplekslı bır moderatorle PEKI bu kelimeniz bile yeterli Sayin Timur

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 04:16:05 ÖSsinirliyim gizem öfke gözümü kör etti kusura bakma
yok ablacım önemli değil.. :-[

jentzsch

Evet aynen oyle Komplekslı...  Komplekslısın cunku ufacık bır sakayı kaldıramıyorsun.Bıraz terbıyen olsaydı sımdıye ozur dılerdın benden.Bu yaptıkların ıcın...

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 01, 2009, 04:37:40 ÖSEvet aynen oyle Komplekslı...  Komplekslısın cunku ufacık bır sakayı kaldıramıyorsun.Bıraz terbıyen olsaydı sımdıye ozur dılerdın benden.Bu yaptıkların ıcın...

Benimmi Özür Dilemem gerekiyor yani Siz cidden Hasta falanmi oldunuz Atesiniz cikmis olmasin Hafiza kaybi falan

jentzsch

Yazdıklarını hepsını aynen.Benı ılgılendıren kısımları yanı..Kopyalayıp muharreme mesajla yolladım. Emınımkı muharrem de coktan senı moderator yaptıgına pısman olmustur..Geregını yapacagından emınım..

Bence sen hastasın sen..

dielosch

noluyor burda yaa  :zopa:

Jenztsch ve Gece abla yaptığınız çok ayıp kocaman insanlarsınız..

Allah aşkına öyle sert sözler kullanılmışş ki geriye dönüp baktım acaba çok mu kötü bişey oldu diye ama olay çok saçma bir şeyden büyümüş..Bu bir şakaysa eğer hiç komik değil.Lütfen ama ne demek ben sildircem yok sen silemezsin..Lütfen birbirinizi kırmayın..Hayat çok kısa küslüklere yer yok...

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 01, 2009, 04:40:40 ÖSYazdıklarını hepsını aynen.Benı ılgılendıren kısımları yanı..Kopyalayıp muharreme mesajla yolladım. Emınımkı muharrem de coktan senı moderator yaptıgına pısman olmustur..Geregını yapacagından emınım..

Bence sen hastasın sen..

Tesadüf olmali bende Sizin sahsim adina yazdiginiz tüm iletilerin kopyalarini aldim ve Admin beye iletmek üzere
Devam edin bakalim daha ne kadar kirici olabiliyorsunuz

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 01, 2009, 04:43:50 ÖSnoluyor burda yaa  :zopa:

Jenztsch ve Gece abla yaptığınız çok ayıp kocaman insanlarsınız..

Allah aşkına öyle sert sözler kullanılmışş ki geriye dönüp baktım acaba çok mu kötü bişey oldu diye ama olay çok saçma bir şeyden büyümüş..Bu bir şakaysa eğer hiç komik değil.Lütfen ama ne demek ben sildircem yok sen silemezsin..Lütfen birbirinizi kırmayın..Hayat çok kısa küslüklere yer yok...

Dilosch ben cok ciddi bir durum var bilmiyorun hatta istifa bile edebilirim

dielosch

lütfen ama ağlıcam şimdi  :'(

Meselenin en baş konusu ne?? Bir şaka mı yani..Yanılıyor olmalıyım.Çünkü bu konu cidden gereksiz..Ayrıca ben sizi birbirini seven ve birbirine saygılı iki dost biliyordum..Bir anlık sinirle bir iş yapmayın sonra pişman olursunuz..Daha fazla karışamam umarım hatanızı anlarsınız..  :-[

jentzsch

Ay ne kadar üzülürüz bır bılsen...Bak sımdıden aglamaya basladık butun forum ekıbı ve uyelerı olarak... :'( :'(

Nese ben senınle daha fazla muhattab olamicam.Islerım var..

Dıger arkadaslara ıyı aksamlar dıyorum...

...mystery...

ben karışmıyorum dilara.. :-\ bilmediğiniz şeyler var diyosa gece abla haklıdır.. :-\

...mystery...

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 01, 2009, 04:48:51 ÖSAy ne kadar üzülürüz bır bılsen...Bak sımdıden aglamaya basladık butun forum ekıbı ve uyelerı olarak... :'( :'(
Nese ben senınle daha fazla muhattab olamicam.Islerım var..
Dıger arkadaslara ıyı aksamlar dıyorum...
bence bu kadar ileriye gitmeyin... :-\

gece

Konuyu gecelim gizemcim neler yapiyorsun

...mystery...

hiç valla.. ;D  bugün okulda sınıfta kilitli kaldık arkadaşımla.. :haha:

gece

Anaa sahimi  :haha:
ee sonra ne oldu ;D