Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perer

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 09:15:14 ÖSbenim lafım o anlamda değildi yanlış anladınız...ortam zaten karışık bide daha fazla gerginlik olmasın diye demiştim.. :-\ kötü bir niyetim yoktu... :-[

Problem yok gizem sıkma canını kötü niyetle söylemediğini biliyorum...

MuhaяяeM

Sevgili arkadaşlar, öncelikle bu durumdan dolayı özür dileriz.
Umarız sizi fazla üzmemişizdir.
Böyle olmasını istemezdik.

Olaya şaka olarak yaklaşan arkadaşlar, bu olay sonuna kadar planlanmış bir şaka değildi, dolayısıyla pek de inandırıcı olmadı, ama inanmayanlara da gereken cezayı verdik.  ;D
Herşey kendiliğinden gelişti.
Ben yaşanan tartışmaları ancak akşam görebildim ve gereken cezayı verdim.  ;D

Tabii ki bunların hepsi şakaydı  :)
Yazılan mesajlar, tartışmalar ve silinmeler tamamen küçük bir şakadan ibaret  :)
Silinen herkes geri getirilmiştir, almancax ekibinin ne kendileriyle ne de üye arkadaşlarla en küçük bir sorunu yoktur.  ;)

Evet biraz sert tartışmalar oldu, ama hiçbiri gerçek değildi, kırdıysak özür dileriz.
Bizler tam takım yine buradayız, en iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz.

N İ S A N   1

...mystery...

Alıntı yapılan: perer - Nisan 01, 2009, 09:17:06 ÖSProblem yok gizem sıkma canını kötü niyetle söylemediğini biliyorum...
tamam.. :-\

...mystery...

:haha: :haha: :haha:

güldüğüme bakmayın o nezaketten ama böyle şaka olmaaaaaaazzz... tickoff:) ;D

...mystery...

ya gece ablayı böyle kahverengi kahverengi görmek çok güzel yaa.. yuppi:) yuppi:)

esma 41

Ben saka yapmiyorum lütfen üyeligimi silin ...  :haha:

Bende bu sakaya soradan katildim arkadaslar.
Bütün suc gecey le Timurun  ;D

Hatta gece beni msn de bile kandirmak istedi ama basaramadi ne yazikki  :haha:

Fazla ileriye gittiysek bizi af edin ne olurrrrr  ;D

Dieloscha ve Mystery ye  ve tüm üyelere sonsuz saygilarim ile  

Bizlere sahip cikip  arkamizda durduklari icin.  okey:)

Bizi af ettinizmi ?

...mystery...

hahaha dilara biliyomuydu emin değilim ama bende bir süre sonra öğrendim.. :haha: :haha:

...mystery...

bu arada esma abla ne demek almancax ı hepimiz çok seviyoruz ve her zaman arkasındayız...tabiki... alkis:)

perer

...mystery...

gece ablaa sen gel bakıyım böyle.. :zopa: böyle şaka mı olurmuş kalbime inicekti nerdeyse... :-\ adminin size kırmızı kart dediği mesajda elim ayağım çekildi resmen ayaklarımı falan hissetmiyodum ellerimide zor oynatıyodum... :-[ :-[ cidden çok üzüldüm.. :'( Allah'tan şakaymış... yuppi:)

...mystery...

perer

Bir daha ki 1 nisanda daha koordineli bi şakada görüşmek dileğiyle...  :haha:

perer

Sen biliyordun zaten bu işin şaka olduğunu ama gizeeemm :))

...mystery...

evet ama ilk başta cidden bilmiyodum... :-[ :-[ zaten farkedebilirsiniz...mesajlar yapmacıklarşmaya başladığı andan itibaren biliyodum...yazarak bile olsa yalan söyleyemiyorum... :angel:

perer

Bende geceye kadar beklerim heralde diye düşnüyorudum üyeliğimin tekrar geri gelmesi için :)) Neyseki daha erken verdi sayın Adminimiz üyeliğimi :))

...mystery...

perer

Gece sanırım mesajları okuyo :))