Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: mub@rek - Nisan 06, 2009, 01:10:17 ÖSHosbuldum arkadasim, iyiyim sen nasilsin?
VAllah gün' e baslamak icin birkac hazirlik yapmam gerekti sabahtan. Onlari ayarliyorum. Ögleden sonra cikicam..

tşk.ederim bende iyi sayılırım :)

bende birazdan doktora kontrole gidecem :)

hayat nasıl gidiyor  ;)

mub@rek

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Nisan 06, 2009, 01:11:31 ÖStşk.ederim bende iyi sayılırım :)

bende birazdan doktora kontrole gidecem :)

hayat nasıl gidiyor  ;)

Gecmis olsun.
Hayat cok sükür iyi gidiyor. İnsan yasamindan zevk alip sevdikleriyle birlikte olabildikce bence sorun cikmiyor. Allah' a sükür benim durumumda artik böyle. Sevdiklerim ve Sevenlerimle mutluyum. Biraz fazla aciklaasyon tarzi oldu ama olsun artik. :)

10 gün sonra 6 günlügüne Belcika' ya gidicem. 3 gün is, 3 gün gezme. Es' im le görüsücez tekrar. Bazi alicaklarimiz falan vardi bakalim onlari ayarlicaz insAllah..

Sen de ne var ne yok?

NİLSENAM

Alıntı yapılan: mub@rek - Nisan 06, 2009, 01:14:23 ÖSGecmis olsun.
Hayat cok sükür iyi gidiyor. İnsan yasamindan zevk alip sevdikleriyle birlikte olabildikce bence sorun cikmiyor. Allah' a sükür benim durumumda artik böyle. Sevdiklerim ve Sevenlerimle mutluyum. Biraz fazla aciklaasyon tarzi oldu ama olsun artik. :)

10 gün sonra 6 günlügüne Belcika' ya gidicem. 3 gün is, 3 gün gezme. Es' im le görüsücez tekrar. Bazi alicaklarimiz falan vardi bakalim onlari ayarlicaz insAllah..

Sen de ne var ne yok?

tşk.ederim  :)

kesinlikle...insanın  sevdiklerinin yanında olması kadar büyük bir mutluluk yoktur...

aaa ne güzel eşine slm larımız iletirsin...

bende ayın 20 sinde ankaraya gidiyorum,vize için,sonrasında bende büyük bir yoğunluk  içerisine gireceğim...

mub@rek

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Nisan 06, 2009, 01:19:57 ÖStşk.ederim  :)

kesinlikle...insanın  sevdiklerinin yanında olması kadar büyük bir mutluluk yoktur...

aaa ne güzel eşine slm larımız iletirsin...

bende ayın 20 sinde ankaraya gidiyorum,vize için,sonrasında bende büyük bir yoğunluk  içerisine gireceğim...

A.selam
Gönlünce olsun insAllah. Biz büyük ihtimalle Türkiye' yi secicez galiba. Yani Es' im de öyle istiyor ailesi' de sorun görmüyor. Okka 500 her yerde. Haa burdaaa ha ordaaa.

Allah herkeze hayirlisini versin. Sana iyi günler dilerim, keyifli sohbetler. Ben kaciyorum.  byby:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: mub@rek - Nisan 06, 2009, 01:27:12 ÖSA.selam
Gönlünce olsun insAllah. Biz büyük ihtimalle Türkiye' yi secicez galiba. Yani Es' im de öyle istiyor ailesi' de sorun görmüyor. Okka 500 her yerde. Haa burdaaa ha ordaaa.

Allah herkeze hayirlisini versin. Sana iyi günler dilerim, keyifli sohbetler. Ben kaciyorum.  byby:)

Tşk.ederim  :)

herşeyin hayırlısı diyelim..  :)

aminnnnnnnn..sanada grş. byby:) byby:)

melis34

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 05, 2009, 10:54:31 ÖSBenim Önerecegim Listede Yok  :haha:   Daily News Öneririm  okey:)
teşekkür ederim patron.. alkis:) günlük olarak okucamda pratik olsun... yuppi:) ;D

gece

...mystery...

selam ablacım nasılsın?? halayy:)

gece

Süper Gizemcim alkis:)
Sen Nasilsin ?

...mystery...

bende iyiyim ablacımda "nazar değmesin"e noldu :haha:

gece

Ne olsun Gizemcim  ;D
Saglikliyim, Sabah Cok Erken Uyandum, Bütün islerimi Bitirdim, Mutluyum Birde Burdayim  yuppi:)

...mystery...

süper o zamann.. yuppi:) bende mutluyum çünkü yarın okula gitmicem Obama sağolsun ;D Beşiktaştaki okullar tatil bizimkilerdee onlar tatil biz neden gelelim diye gelmiyolar.. :haha:

gece

Hhahaha :haha:
Güzel bol bol dinlen gizemcim ;D

...mystery...

yok sınavlara çalışıcam :haha: dinlenmek bile yok yaa... :haha:

gece

Kolay gelsin o zman ;)
ama olsun almancax da daha uzun kaliyorsun ya ona bak  ;D