Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Hisst Kizlar Naparsiniz Bakem  :haha:

...mystery...

hiçbirşey :haha: şarkı bilgisi alış-verişi paylaşıyoduk... :haha: ne güzel cümle kurdum helal bana :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 06, 2009, 09:26:27 ÖStabi.. ;D bu Manga'nın yeni albümünden değil sanırım.. ;D o konuda takipçisi değilim ama takip edicem ilgilenicem bugünden sonra.. :haha: ama yeni albümündeki şarkılar süpermiş ;D

Yeni şarkısı olması lazım ben Mangayı Manga olmadan beri takip ediyorum.Nasıl yane diyceksin hemen söyleyim.İlk şarksı olan Bir Kadın Çizeceksini ben lisedeyken çıkmıştı ama duyulmamıştı sonradan duyulmaya başlandı. ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 06, 2009, 09:28:13 ÖSbide şeyi dinledin mi?? Kolera - Sen Nasıl Bir İnsansın ;D buda süper okey:)

Dinlemezmiyim bir ara imzam oydu dikkat etmedinmi :haha:

zeytin

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 06, 2009, 09:29:47 ÖShiçbirşey :haha: şarkı bilgisi alış-verişi paylaşıyoduk... :haha: ne güzel cümle kurdum helal bana :haha:

Sen bende Türkçe bölümü oku yane istersen  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 06, 2009, 09:30:05 ÖSYeni şarkısı olması lazım ben Mangayı Manga olmadan beri takip ediyorum.Nasıl yane diyceksin hemen söyleyim.İlk şarksı olan Bir Kadın Çizeceksini ben lisedeyken çıkmıştı ama duyulmamıştı sonradan duyulmaya başlandı. ;D
bende bikaç şarkısını dinlemiştim ama çok fazla ilgilenmemiştim bundan sonra karar verdim takip edicem..her tip müziği mesela her ay Blue Jean alıcam alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 06, 2009, 09:30:39 ÖSDinlemezmiyim bir ara imzam oydu dikkat etmedinmi
cık ;D ;D haaa evet ;D şimdi hatırladım hatta bi çocuk vardı şöyle bi gölümsü bişeyin su topluluğun yanında.. :haha: doğru mu ;D

ATAAN

Iyi Oynayin Siz Ben Birazdan Geliyorum  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 06, 2009, 09:32:02 ÖSSen bende Türkçe bölümü oku yane istersen  :haha:
bilmem valla olabilir.. :haha: 3 dili bir arada öğrenmeye çabalarsam olucağı bu işte.. :haha: hiçbiri tam değil Türkçe bile.. :haha: yarım yamalak saçma bir dil ortaya çıkarıcam.. :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 06, 2009, 09:32:13 ÖSbende bikaç şarkısını dinlemiştim ama çok fazla ilgilenmemiştim bundan sonra karar verdim takip edicem..her tip müziği mesela her ay Blue Jean alıcam alkis:)

:haha: :haha:
Her ay Blue Jean mi ucuzlarından al ozaman  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 06, 2009, 09:33:33 ÖSIyi Oynayin Siz Ben Birazdan Geliyorum  :haha:

Gelene kadar bizim oyun biter yanee :haha:

...mystery...

yok hayır :haha: o anlamda değilde anladın zaten sen.. :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 06, 2009, 09:34:03 ÖSbilmem valla olabilir.. :haha: 3 dili bir arada öğrenmeye çabalarsam olucağı bu işte.. :haha: hiçbiri tam değil Türkçe bile.. :haha: yarım yamalak saçma bir dil ortaya çıkarıcam.. :haha:

:haha:

Sen Türklerin Yabancı versiyonu olman lazım

...mystery...

...mystery...

Ateşten Gömlek çalmaya başladı..Bundan sonra "Baytar" sonra Hayko Cepkin giriyo arada 20 şarkılık bir kopukluk ve Manga geliyo hemen arkasından.. :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 06, 2009, 09:34:46 ÖSyok hayır :haha: o anlamda değilde anladın zaten sen.. :haha:

Anladım ben bile alıyorum nirdeyse paralarımın yarısı nereye gittiği belli oluyo her ay CD lere para vermekten hesapta para kalmıyo yetişmiyoda :haha: