Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f_tuba26

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 17, 2010, 01:58:52 ÖS
heyy güzel almancax seni çok ihmal ettim ama sebebi ben değilim canım arkadaş çevrem esma abla gizem gece abla adminimiz vs vsvs herkes dağıldı gitti yahu almancax ın eski halini çok özlüyorum.Neden böyle oldu ki :(
aynen öle dielosch kimse yok demi eskisi gibi degil sanki yani bende o eski halini cok özlüyorum

ask kızı

haberci

_DiLaYYY_

iyi aksamlar herkese, ben avusturyada yasiyorum. isciyim ve 6 seneden beridir calisiyorum. simdide avusturya vatandasligina basvurdum. tahminimce 5-6 ay sürer. erkek arkadasim türkiyede. aralikta nikah yapmayi düsünüyoruz.vatandas olmamin ne gibi faydasi olabilir sizce, vizesinin cikmasi ne kadar sürer bilgisi olan varmi. simdiden tskler

dielosch

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Eylül 26, 2010, 12:53:26 ÖÖ
aynen öle dielosch kimse yok demi eskisi gibi degil sanki yani bende o eski halini cok özlüyorum

Evet bakana senden başka kimsede cevap vermemiş kaç gün oldu halbuki :/ eskiden bu sayfa kalırmıydı hiç en az 30 sayfa ilerlemiş olurdu . Of offffffff

icc

Arkadaşlar alancasına güvenen evden yada ofisen call işi yapmak ısteyen olursa bana başvurun.
iccozgur@hotmail.com

xmcraex

bildigim kadariyla msn adresi vs vermek yasak degilmiydi

3,14

--> Laf olmayınca, diğer laf da açılmamış. :) Sessizlik sessizliği doğurmuş bu konu unutulmuş. Tekrar canlandırmak niyetiyle haydi bakalım. :)

3,14

--> İyi geceler Almancax. byby:)

3,14

--> Hayırlı sabahlar Almancax ailesi! :)

3,14

--> Esselamü aleyküm ve rahmetüllahi ve beraketüh (Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi sizin üzerinize olsun) arkadaşlar, ben yaklaşık bir ay boyunca burda olmayacağım. Herkese hayırlı paylaşımlar, yardımlaşmalar diliyorum. Almancax'ta olmayacağım ama dualarıma Sizlere de yer ayıracağım.

Allah (C.C.) , hepinizin hayra erişecek dualarınızı kabul eylesin, şerden sizi korusun. Allah Yâr ve Yarcımdınız Olsun. Hakkınızı Helâl Edin! İnşaAllah tekrar görüşmek dileğiyle.

Selam ve dua ile,
3,14 (Onur).

Bthnkdgn

su forum bulletin olsa süper olurdu ayrıca  moderatör eksikliği hissediliyor ayrıca vize paylaşımı bölümünde vizeyi alan kaçıyo üyeleri tutucak projeler yapmak lazım :)  halayy:) halayy:) halayy:)

ask kızı:)

aslinda vize alanlar gelioda herkes farkli saatlerde gelio o yüzden denk gelmio =)))

3,14

--> Esselamü aleyküm, kardeş benim burda olamama sebebim vize değildi. Ama söz verdiğim gibi bir ay sonra buradayım. :) Nasılsınız bakalım?

gülen38

arkadaşlar merhaba,Almanya da mikrofiber bezler üreten ve temizlik malzemeleri( bulaşık deterjanı, halı şampuanı, zemin temizleyici v.s) kozmetik üreten Türk firmalar var mı?bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.iyi akşamlar

msy04

Merhaba Almancax, gÜZEL PAYlaşımlar dileğiyle

esma 41

Bizim Almancax ASIKLARI  (sevgi - 3,14 ) evlenmisler .
Ikinizide tebrik ederim ...
Ömür boyu mutlu olursunuz insAllah.
  :)