Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emosh

yanlış hatrlıyormuşlum 92    76 ymış   :D

197

Galatasaray'in her daldaki basarisi beni mutlu ediyor! :D Ama futbol her zaman baska! :D :D :D

emosh

kesinlikle abi galatasaray aşkına ybölümünde ben yine sayıları karıştırdım :D 1700lerdeyken tekrar 1800lere geçtm ;D

197

;D ;D ;D Önemli degil, hadi orda saymaya devam edelim mi? :D :D :D

emosh

197

Mac bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! 1-0

Galatasaray maci aldiiii!! Zafer Aslanlarinnn!!!! :D :D :D

burcukafadar

aaaa maç bitti mi, ne çabuk. vay be zaman nasılda ilerliyoo

197

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 27, 2008, 09:09:41 ÖS
aaaa maç bitti mi, ne çabuk. vay be zaman nasılda ilerliyoo

Biitti bitti! GS yendiiiiiiiiiiii :D :D :D

burcukafadar

galatasaraylıları tebrik ederim, güzel maçtı (izlemedim ama, hep ööle derler ya) ;D

jentzsch

Fenerbahce bu sezon oynadigi en kötü futbolu oynadi.Futbol bile denemez.Keske maci izlemeseydim.Sahada kazanmak isteyen tek taraf galatasaraydi.Kazandi ve bunu gercekten hak etti.Galatasarayli arkadaslari tebrik ediyorum..Artik haftaya S ivasspor'un kazanmasi icin dua edecegiz ama cok zor.Galatasaray sanirim sampiyon oldu. :-\  Zaten mactan sonra sampiyonluk kutlamalari yaptilar. >:(  :'(

197

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 27, 2008, 09:11:04 ÖS
galatasaraylıları tebrik ederim, güzel maçtı (izlemedim ama, hep ööle derler ya) ;D

Tesekkür ederim, basarilarimizin devamini diledin kabul ediyorum.. ;D ;D ;D

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 27, 2008, 09:24:10 ÖS
Fenerbahce bu sezon oynadigi en kötü futbolu oynadi.Futbol bile denemez.Keske maci izlemeseydim.Sahada kazanmak isteyen tek taraf galatasaraydi.Kazandi ve bunu gercekten hak etti.Galatasarayli arkadaslari tebrik ediyorum..Artik haftaya S ivasspor'un kazanmasi icin dua edecegiz ama cok zor.Galatasaray sanirim sampiyon oldu. :-\  Zaten mactan sonra sampiyonluk kutlamalari yaptilar. >:(  :'(

Tesekkür ederim arkadasim, insAllah sampiyon oluruz.. Ama lütfen Gs-Sivas macinda bizim icin dua et.. ::) ::)

burcukafadar

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 27, 2008, 09:33:57 ÖS

okadar uzun boylu diil, aaaaaa

jentzsch

Onur ben Fenerliyim.Tabiki Sivas icin dua edecegim hemde cok dua edecegim.Bana suanki durum bir seyi hatirlatiyor.Evelsi sene sizi 4-0 yenip sanmpiyonliuk kutlamalarina bir kac hafta önce baslamistik ve son macta Denizlispor faciasiyla 20.45 muhabbeti cikmisti ortaya..Bugün sahada sampiyonluk kutlamalari yaptiniz.Sivasspor deplasmanindan cikamayacaksiniz.. :) InsAllah.. :angel:

197

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 27, 2008, 09:38:58 ÖS
Alıntı yapılan: 197 - Nisan 27, 2008, 09:33:57 ÖS

okadar uzun boylu diil, aaaaaa

::) ::) ::)

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 27, 2008, 09:42:01 ÖS
Onur ben Fenerliyim.Tabiki Sivas icin dua edecegim hemde cok dua edecegim.Bana suanki durum bir seyi hatirlatiyor.Evelsi sene sizi 4-0 yenip sanmpiyonliuk kutlamalarina bir kac hafta önce baslamistik ve son macta Denizlispor faciasiyla 20.45 muhabbeti cikmisti ortaya..Bugün sahada sampiyonluk kutlamalari yaptiniz.Sivasspor deplasmanindan cikamayacaksiniz.. :) InsAllah.. :angel:

:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Allah korusun!