Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 158 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aşil

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 04, 2008, 01:56:57 ÖÖ
eee falımıza kim bakçak ;D

ben bakardım ama biraz pahalı bakıyorum .ama hatrınıza size indirim olur tabi bak bunu kımseye yapmam ha ,kimseye de söylemeyin. :laugh: :laugh:

burcukafadar

aa arkadaş indirimi yaparsın artık bize

gece

görünüyo ,görünüyo sana yol var ha birde bol para he ehe he

fatihduygu915

ozaman anlaşma yapalım Aşil kahveler bendendi ee banada ücretli olcak hali yok ya sen caktırmadan bakıver şu falima ben söylemem burcuyla gece ve kirşehire ne görüyon kesin gözyaşı vardır ama yol yoktur .. gidemiormuyum yoksa alamanyaya :) :)

Aşil

muhabbet konusu  , esma ve jenztsch bugün neden yok...

fatihduygu915

Alıntı yapılan: Aşil - Mayıs 04, 2008, 02:02:55 ÖÖ
muhabbet konusu  , esma ve jenztsch bugün neden yok...
bilmem iyi hatırlattın evet yoklar.

kirsehir7

geldim yaaa resimi degistiriyodum bi türlü olmi.teyzemin kizinin resmini denedim oldu.bendede ne sans var benim resimler büyük kabul etmi.bu avatar.

gece

ben hic görmedim kim bilir belki kayboldularmi acep

burcukafadar

bu arada spartanın avartası ne o ööle ya
ölümcül şovalyeler gibi
insanın kanını donduruoo

fatihduygu915

bence cok güzel olduğun icin kaldırmıo form resmini boşver daha iyi böle yoksa nazara gelirsin kirşehir Allah korusun

Aşil

Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Mayıs 04, 2008, 02:02:36 ÖÖ
ozaman anlaşma yapalım Aşil kahveler bendendi ee banada ücretli olcak hali yok ya sen caktırmadan bakıver şu falima ben söylemem burcuyla gece ve kirşehire ne görüyon kesin gözyaşı vardır ama yol yoktur .. gidemiormuyum yoksa alamanyaya :) :)

valla duygucum kahvelerin hatrına sana bakayım ama kımse duymasın  seni dört gözle bekleyen birisi var sabah akşam dua ediyor zamanın az kalmış artık yolculuk var sana deve sırtındamı desem teyyarede mı desem orası gözükmüyor.. :laugh:

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 04, 2008, 02:04:08 ÖÖ
geldim yaaa resimi degistiriyodum bi türlü olmi.teyzemin kizinin resmini denedim oldu.bendede ne sans var benim resimler büyük kabul etmi.bu avatar.

oh be en sonunda geldin nerlerde kaldin gardesim ;)

gece

Alıntı yapılan: Aşil - Mayıs 04, 2008, 02:06:24 ÖÖ
Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Mayıs 04, 2008, 02:02:36 ÖÖ

valla duygucum kahvelerin hatrına sana bakayım ama kımse duymasın  seni dört gözle bekleyen birisi var sabah akşam dua ediyor zamanın az kalmış artık yolculuk var sana deve sırtındamı desem teyyarede mı desem orası gözükmüyor.. :laugh:

evet bizim fincanlarda sirada bekliyo :D

burcukafadar

aşil hadi bi zahmet banada bakıver:)

fatihduygu915

ayyyyyy cok teşekkr ederimmm Aşil kimse duymass sen merak etme ben hic caktırmam ;D beni dört gözle bekleyen biri yoktur cünkü şuan kavgalıyızz :) sabaha bişi yimiz kalmassss... deve sırtı olmasın ben korkarım deveden ;D teşekkr ederimm saoll....... ağzına sağlıkk.

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 04, 2008, 02:06:33 ÖÖ
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 04, 2008, 02:04:08 ÖÖ

oh be en sonunda geldin nerlerde kaldin gardesim ;)
benimherif geldide icecek istedi onu vermeye gittim

fatihduygu915

aaa siz nirden duydunuz arkadaşlarrrrr!!!!!!!!!!  ;D Aşil ben söylemedim inan.