Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kesmeşeker

burcukafadar

kesmeşeker

ama kandın ;D ;D msjın gitmedi değil mi hahahahahaha ;D erol taş gülüşü bu

burcukafadar

hayır hayır kanmadım, gönderirimiyim hiç, o benim acil ihtiyaçlar kutumda saklı

burcukafadar

ben çok tedarikliyimdir:)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:12:35 ÖS
hayır hayır kanmadım, gönderirimiyim hiç, o benim acil ihtiyaçlar kutumda saklı
turşusunu kuracaksın dimi ;D ;D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:13:12 ÖS
ben çok tedarikliyimdir:)
cimri diyebilir miyiz buna ;D yani r Geizhals ;D

burcukafadar

asla diyemezsin, te-da-rik-li diyebilirsin ancak. bak onuda az önce kullandım zaten, iyikide saklamışım, nasılda lazım oldu. insanınnönüne çıkıveriyo ;D

burcukafadar

bu arada a1 sınavına girenler kurtlandıysa laflafı açıyorda 146 sayfa var, burası nolmuştur acaba düşünemiyorum artık. bi ara sen buraya da bi el atıver ;D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:15:58 ÖS
asla diyemezsin, te-da-rik-li diyebilirsin ancak. bak onuda az önce kullandım zaten, iyikide saklamışım, nasılda lazım oldu. insanınnönüne çıkıveriyo ;D
bu nasıl tedariklilik oluyor? şimdi msj yazman gerekirsene yapacaksın tedariklilik nerde kaldı ;D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:17:03 ÖS
bu arada a1 sınavına girenler kurtlandıysa laflafı açıyorda 146 sayfa var, burası nolmuştur acaba düşünemiyorum artık. bi ara sen buraya da bi el atıver ;D
burayı anca tuzruhu temizler ;D birkaç gün sıcak suda durması gerekir kirler yumuşasın biraz :-X ;D

burcukafadar

ama acil durmlar için saklamıştım demiştim ya e ondada kullandım işte. zaten 12'ye yaklaşıııkkk 2 saat 20 dk falan kaldı ;D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:19:13 ÖS
ama acil durmlar için saklamıştım demiştim ya e ondada kullandım işte. zaten 12'ye yaklaşıııkkk 2 saat 20 dk falan kaldı ;D
kredi çekeceksen kefil olabilirm  ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 09, 2008, 10:18:40 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:17:03 ÖS
burayı anca tuzruhu temizler ;D birkaç gün sıcak suda durması gerekir kirler yumuşasın biraz :-X ;D
evet evet, şööle bi bahar temizliği istio burası:D

kesmeşeker

aman sus şştttt :-X bahar temizliğinde biz de arada kaynamayalım ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 09, 2008, 10:20:08 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:19:13 ÖS
kredi çekeceksen kefil olabilirm  ;D
yok sağolasın kardeş ama ben pek krediden taraftar değilim, sonra ikimisli ödüyosun. ben mesajsız 2 saat kalırım daha iyi. sen kaç yıla böldürdün kredi taksitlerini. hangi bankadan çektin??:D

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 09, 2008, 10:21:38 ÖS
aman sus şştttt :-X bahar temizliğinde biz de arada kaynamayalım ;D
evet evet sesiz olalım. şşşşşşştttttttttttttt