Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 105 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 12, 2008, 01:31:31 ÖÖ
Ya Esma41 in kamyon kullanabilecegine inansam kesin oydu.. derim de. ;D Kamyon ve esma..  ::) ::)  ;D

Kamyon da neymis ... ben tir kullanabiliyorum.  ;D

Arada bir de jet ucagi ...  ;D kullanirim ... zaman buldukca.  ;D

jentzsch

Sen zaman buldukca uyuyorsun sanirim esma 41.. ;D

esma 41

jentzsch

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 12, 2008, 01:34:06 ÖÖ
arkadaslarr kusura bakmayın muhabbetın ıcıne gırdımama salı sınavım var ve bu sınav toplam butun bolumler kac saat suruyoo yuvarlak hesap acıl cevat yazarsanız sevınrıım bıtte...
Malesef bilmiyorum..

Sonsuzluk Yolcusu

Mi 11 Jun 2008
Gruppe A: Schweiz - Türkei
Basel, Schweiz

Bu tarihlerde Milli takimimizin maci var. Maca gelirseniz misafir ederim sizleri.

esma 41

Alıntı yapılan: Sonsuzluk Yolcusu - Mayıs 12, 2008, 01:39:48 ÖÖ
Mi 11 Jun 2008
Basel, Schweiz

Bu tarihlerde Milli takimimizin maci var. Maca gelirseniz misafir ederim sizleri.

Ya bence bu Almancax üyeleri bu macta toplansin.
Sorada s.y bizi agirlasin .... ne dersiniz ? :D

jentzsch

Ben uzun zamandir su maclara gelmenin bir yolunu düsünüyordum.Basel uzak degil bize.Büyük ihtimalle maca bilet bulamayacagim ama o ortami yasamak istiyorum.Kismet artik..

Sonsuzluk Yolcusu

Alıntı yapılan: esma 41 - Mayıs 12, 2008, 01:47:44 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sonsuzluk Yolcusu - Mayıs 12, 2008, 01:39:48 ÖÖ
Mi 11 Jun 2008
Basel, Schweiz

Ya bence bu Almancax üyeleri bu macta toplansin.
Sorada s.y bizi agirlasin .... ne dersiniz ? :D

Cok güzel bir fikir.

jentzsch

Arkadaslar herkese hayirli geceler diliyorum.Bugün biraz erken ayriliyorum aranizdan.(saat 01.15)  ;D

Kendinize iyi bakin,görüsürüz..

gece

Sparta gelmis ya nerdesin günlerdir siirlerin de yok HOS GELDIN nasilsin bakalim :)

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 12, 2008, 02:17:21 ÖÖ
Arkadaslar herkese hayirli geceler diliyorum.Bugün biraz erken ayriliyorum aranizdan.(saat 01.15)  ;D

sanada hayirli geceler ;)

Sparta

Teşekkür ederim Gece beni fark ettiğin için,  Doğrusunu söylemek gerekirse şiir yazacak ruh halim yok...
   Evde canım sıkıldı, Uykumda yok.  Bir bakayım dedim ne yapıyor bizim arkadaşlar diye

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 12, 2008, 02:17:21 ÖÖ

Hayirli gecelerr koligee.....

ALLAH rahatlik versin .

jentzsch in annesi : oglum su gece hayatini biraksan artik ....  ;D  hahahah

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 02:20:22 ÖÖ
Teşekkür ederim Gece beni fark ettiğin için,  Doğrusunu söylemek gerekirse şiir yazacak ruh halim yok...
   Evde canım sıkıldı, Uykumda yok.  Bir bakayım dedim ne yapıyor bizim arkadaşlar diye

hos geldin tekrar bende hem gezddim siteyi nerdeyse bütün sayfalari okudum iyiki geldin ya  ;)

son yazdigim siir leri okudunmu belki ilham alirsin.  ;D

Sparta

Gez bakalım ... Sen nasılsın? şiirlerinizi okudum aşile dikkat et , baya güzel yazmaya başlamış senden güzel yazmaya başlayabilir ilerde ...

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 02:25:54 ÖÖ
  Gez bakalım ... Sen nasılsın? şiirlerinizi okudum aşile dikkat et , baya güzel yazmaya başlamış senden güzel yazmaya başlayabilir ilerde ...

;D ;D ;D evet ama kulvarlarimiz farkli kardesim Asil daha cok komediyle ilgileniyor ;)

Sparta

Bu iş hektor ile karşılaşmaya benzemez...  Unutmasın kalem kılıçtan keskindir :D :D

( o yokken bol bol konuşalım ) :D