Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 03:23:19 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 12, 2008, 03:19:43 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 03:18:14 ÖÖ

Bekledim bekledim çay gelecek diye... Almanyada böyle adet yok sanırım... Merak ettim ,Almanlar misafir gelince çay kahve filan ikram ediyorlar mı?  Yani nasıl geçiyor bir misafirlik anlatırmısın..?

Valla icimi okudun öyle bir canim cay cektiki simdi ocaga koydum kayniyo saka degil hagercekten :)

Ocağa çay koydugunu biliyorum dermişim .. 6 . hissim kuvvetlidir...  Öz mü öz balık burcuyum.. ( övünmek gibi olmasın)... :)

Bende ikizlerim en hasindan 6. hissime bende güvenirim yanide

gece

cay dedin ikram ettiya Sparta beyenmedinmi ?

Sparta

Hadi anlatın yaaa. Almanlar Nasil misafir ağırlar.. Çay kahve ikram ederler mi? En sevdikleri yemek nedir?

Mİsafir gelince yemeğe davet eder mi?  anlatın..

gece

Sparta

OOO ince  belli bardak..

Delikanlı adam bu bardaktan içer...  :D  Çok güzel olmuş eline sağlık...

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 03:27:01 ÖÖ
Hadi anlatın yaaa. Almanlar Nasil misafir ağırlar.. Çay kahve ikram ederler mi? En sevdikleri yemek nedir?

Mİsafir gelince yemeğe davet eder mi?  anlatın..

Hayir canim cok hayal kurma öyle yalandan bir kahve verirler sonrada kibarca kovalanirsin burda böyle.;)

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 03:29:18 ÖÖ
OOO ince  belli bardak..

Delikanlı adam bu bardaktan içer...  :D  Çok güzel olmuş eline sağlık...

Valla ben simdi gercegini icicem he he he  ;D ;D ;D

;D

Sparta

Hım peki almanlarda kız isteme nasıl oluyor? 

esma 41

Arkadaslar  ben cikiyorum , size hayirli geceler dilerim.
ALLAH a emanet olun.
Ben cikis yapmayi unutmusum yine.  :)

Sonsuzluk Yolcusu

Almanlara misafirlige gitmedim. Pek misafirperver degiller. Icicekleri genellikle bira ve sabahlari kahve iciyorlar.

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Mayıs 12, 2008, 03:31:08 ÖÖ
Arkadaslar  ben cikiyorum , size hayirli geceler dilerim.
ALLAH a emanet olun.
Ben cikis yapmayi unutmusum yine.  :)

sanada hayirli geceler.

Sonsuzluk Yolcusu

gece

Alıntı yapılan: Sonsuzluk Yolcusu - Mayıs 12, 2008, 03:31:37 ÖÖ
Almanlara misafirlige gitmedim. Pek misafirperver degiller. Icicekleri genellikle bira ve sabahlari kahve iciyorlar.

Benim arkadaslarim oldu ama dedigim gibi mesafeli benim de isime geldi acikcasi onlarin kültürleri cok farkli bize uymazzzz

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 03:30:46 ÖÖ
  Hım peki almanlarda kız isteme nasıl oluyor? 

Kiz istemekmi ne diyorsun sen burda insanlar beyeniyor sonrada beraber yasiyor ailelerde hic ilgi yok böyle durum
tabi istisnalarda var yok degil.

Sparta

Bugün sinemaya gittim.. Frorumun sinema eleştirmeni ben olayım... Bizim buraya yakın bir yere yeni bir sinema açıldı.. DÜnyanın en iyi salonuymuş.. Bİr benzeri sadece Almanyada Stutgartta varmış..
   Gerçektende öyleydi.. Koltuklat taht gibiydi.. Önünüze ayı otursa perdeyi yine görebilirsiniz...
Fİlmin adı  Kayıp Krallık .. Beklediğim gibi değildi ama yinede güzeldi..

Arkamda bir erkek ve kız vardı.. Fİlmin ortasında kız dedi ki... Yaaa vurdulu kırdılı filmmiş.. Keşke başka filme girseydik...
  Yaw Başrolde JEt Lee Ve Chaki Chen oynuyor.. Romatik bir film olacak değil ya... :D   Ne güldüm yaaaa :) :) :)

gece

Aman bos ver bizden ögreniyorler misafir adabini ,ikrami cok memnun kaliyorlar sik sik davet ederim ben evime yada disarda olmayan almancamla
konusuruz ama beni anliyorlar sag olsunlar.;)

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 03:36:57 ÖÖ
   Bugün sinemaya gittim.. Frorumun sinema eleştirmeni ben olayım... Bizim buraya yakın bir yere yeni bir sinema açıldı.. DÜnyanın en iyi salonuymuş.. Bİr benzeri sadece Almanyada Stutgartta varmış..
   Gerçektende öyleydi.. Koltuklat taht gibiydi.. Önünüze ayı otursa perdeyi yine görebilirsiniz...
Fİlmin adı  Kayıp Krallık .. Beklediğim gibi değildi ama yinede güzeldi..

Arkamda bir erkek ve kız vardı.. Fİlmin ortasında kız dedi ki... Yaaa vurdulu kırdılı filmmiş.. Keşke başka filme girseydik...
  Yaw Başrolde JEt Lee Ve Chaki Chen oynuyor.. Romatik bir film olacak değil ya... :D   Ne güldüm yaaaa :) :) :)

hahahahahahahahaha ;D ;D ;D ;D hadi ya gercektenmi hahahahahaha