Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sparta

Bende Alman bir profesörle çalışıyorum... Adam çok iyi birisi ... Yakında Frankfurttaki iş ortaklarımızı ziyerete gelebiliriz.. Ona göre misafir karşılama adaplarını  öğreneyim dedim.. Mİsafirliğe giderken  aç gitmeyim bari anladığım kadarıyla ikram filan yokmuş :D

hahahahah :)

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 03:41:37 ÖÖ
Bende Alman bir profesörle çalışıyorum... Adam çok iyi birisi ... Yakında Frankfurttaki iş ortaklarımızı ziyerete gelebiliriz.. Ona göre misafir karşılama adaplarını  öğreneyim dedim.. Mİsafirliğe giderken  aç gitmeyim bari anladığım kadarıyla ikram filan yokmuş :D

hahahahah :)

olur ikram tabi ama bizim sofralar gibi degil bencde ac gitme

Sonsuzluk Yolcusu

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 03:30:46 ÖÖ
  Hım peki almanlarda kız isteme nasıl oluyor? 

Almanlarda kiz isteme sistemi bizdeki gibi degil. Buranin kizlari birini begendimi evi tekedip önce o erkekle yasiyorlar. Isterlerse evleniyorlar. Ama evlilik orani cok degil. Dost hayati yasiyorlar genellikle. Evlenenlerde genellikle eslerini aldatiyor. Evliligine sadik olan bazi istisnalar var tabiki. Ama benim tanidigim kisiler genellikle eslerini aldatmis kisiler. Yani evlilikleri saglikli degil. 
Ayrica evlenme orani azaliyor. Bosaninca nafaka ödememek icin evlenmiyorlar.

gece

Caylari tazelayimmi Sonsuzlukyolcusu nereye kayboldun Sparta senin cayini tazeleyim?

Sparta

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 12, 2008, 03:40:23 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 03:36:57 ÖÖ
   Bugün sinemaya gittim.. Frorumun sinema eleştirmeni ben olayım... Bizim buraya yakın bir yere yeni bir sinema açıldı.. DÜnyanın en iyi salonuymuş.. Bİr benzeri sadece Almanyada Stutgartta varmış..
   Gerçektende öyleydi.. Koltuklat taht gibiydi.. Önünüze ayı otursa perdeyi yine görebilirsiniz...
Fİlmin adı  Kayıp Krallık .. Beklediğim gibi değildi ama yinede güzeldi..

Arkamda bir erkek ve kız vardı.. Fİlmin ortasında kız dedi ki... Yaaa vurdulu kırdılı filmmiş.. Keşke başka filme girseydik...
  Yaw Başrolde JEt Lee Ve Chaki Chen oynuyor.. Romatik bir film olacak değil ya... :D   Ne güldüm yaaaa :) :) :)

hahahahahahahahaha ;D ;D ;D ;D hadi ya gercektenmi hahahahahaha

Tabi gerçekten.. Kız erkeği sinir etti.. Fİlm bitmeden çıkalım dedi.. Filmin ortasında çocuğa mısır aldırttı... Kız güzeldi.. Erkek biraz çirkindi ,ne yapsın garibim kul köle olmuş hizmet ediyordu...

:)

Tazele güzel olmuş :):):)

gece

hahahahahahaahhahahahahah kirildim gülmekten ya yazik kiza ;D ;D ;D ;D ;D ;D

gece

birer cay daha biride senin Sonsuzlukyolcusu

Sonsuzluk Yolcusu

sagol gece. icmis gibi oldum.

Sonsuzluk Yolcusu

ha simdi geldi süper cay, ellerine saglik-

gece

Alıntı yapılan: Sonsuzluk Yolcusu - Mayıs 12, 2008, 03:49:01 ÖÖ
sagol gece. icmis gibi oldum.
Valla ben iciyorum bana afiyet olsun ee sizede afiyet olsun ;)

gece

Alıntı yapılan: Sonsuzluk Yolcusu - Mayıs 12, 2008, 03:50:05 ÖÖ
ha simdi geldi süper cay, ellerine saglik-

Afiyet olsun bende begenmedin sandim hehehehe

Sonsuzluk Yolcusu

Misafir ne getirirse getirsin begenmemezlik olmaz.

gece

hmmm buda eh iste gibi oldu ayip olmasin tarzinda he he he hehe

Sparta

Ben çıkmayı unutmuşum arkadaşlar... Sİzlere iyi geceler dilerim.. Çay güzel olmuştu. 

:D

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 03:56:50 ÖÖ
Ben çıkmayı unutmuşum arkadaşlar... Sİzlere iyi geceler dilerim.. Çay güzel olmuştu. 

:D

afiyet olsun sana hayirli geceler yarin burda tatil tüh bak burda olsaydin.

Sparta

Ne tatili ? Sizin ordada amma çok tatil var ...  :) insanın almanyaya gidesi geliyor.

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 03:59:24 ÖÖ
Ne tatili ? Sizin ordada amma çok tatil var ...  :) insanın Almanyaya gidesi geliyor.

hehehehehehe evt öyle valla cok tatil oluyor :D