Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Alıntı yapılan: esma 41 - Mayıs 14, 2008, 02:31:03 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 14, 2008, 02:18:20 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 14, 2008, 02:15:13 ÖÖ
Jentzsch Köln`e yerles sana ev buluruz burdan :)
Valla Köln,Stuttgart,Frankfurt hepsi ayni benim icin.Nerde ev bulursam oraya giderim.. ;D Iste burda az cok bi isim var ama gittgim yerde de bulurum.Köln güzel mi?  ;D

Jentzsch seni Bodensee tarafina istek etsek nasil olur .  ;D
Buralar cok güzel , hem akrabayiz artik.Ziyarete gidecegin bir akraban da olur en azindan.
Ne dersin ?
Söz evde bulurum sana ... sen yeterki gel  Koligeee....  ;D

Danke schön koligee :D  Konstanz'a gelsem uzak mi olurum sizin o taraflara..Oraya gelmek istiyorum da  :P  :D

gece

Valla Köln,Stuttgart,Frankfurt hepsi ayni benim icin.Nerde ev bulursam oraya giderim.. ;D Iste burda az cok bi isim var ama gittgim yerde de bulurum.Köln güzel mi?  ;D

Tabiki güzel yani bana göre sen  gel senin icin seferber ederim Köln`ü ev bulurum ;)

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 14, 2008, 02:33:47 ÖÖ
Alıntı yapılan: esma 41 - Mayıs 14, 2008, 02:31:03 ÖÖ
Valla Köln,Stuttgart,Frankfurt hepsi ayni benim icin.Nerde ev bulursam oraya giderim.. ;D Iste burda az cok bi isim var ama gittgim yerde de bulurum.Köln güzel mi?  ;D

Jentzsch seni Bodensee tarafina istek etsek nasil olur .  ;D
Buralar cok güzel , hem akrabayiz artik.Ziyarete gidecegin bir akraban da olur en azindan.
Ne dersin ?
Söz evde bulurum sana ... sen yeterki gel  Koligeee....  ;D

Danke schön koligee :D  Konstanz'a gelsem uzak mi olurum sizin o taraflara..Oraya gelmek istiyorum da  :P  :D

Yok be yaw ... uzak degil yakin sayilir ( beyaz yalan hahaaha )  ;D
Yok yok yani uzak degil gercekten.
Bir gün gel gör buralari öyle karar ver .... ( gercek )  :)
Gercekten sana yardimci olmaya calisirim... Koligeee...  :)
Koskoca Forumda tesadüfen akrabami  bulmusum .... istedigin ev bulmak olsun .
Bilirsin bende biraz emlakcilik da var  :P. Buluruz biseyler ...  :)

jentzsch

Bilmez miyim..Eski emlakcilardansin sen koligee ;)  Koligee,saka maka Ben düsündüm.Senin söyledigin kadariyla senin annenle benim enistem kuzen olabilirler. ;D ;D ;D   

Gece ben Bodensee tarafina gitmeye karar verdim.Orasi daha güzel.. Saka saka  ;D  ben zaten Konstanz'i düsünüyordum.Orada gerceklestirmeyi düsündügüm planlarim var da.. ;D

Köln'ü gezmek icin gelirim artik..Güzel oldugunu biliyorum.Resimlerini görmüstüm..

Sparta

Belki forumda benimde akrabam vardır.. Hamburglu üyeleri bir araştırayım...

jentzsch

Hamburglu musun sen sparta?  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 14, 2008, 02:45:23 ÖÖ
Bilmez miyim..Eski emlakcilardansin sen koligee ;)  Koligee,saka maka Ben düsündüm.Senin söyledigin kadariyla senin annenle benim enistem kuzen olabilirler. ;D ;D ;D   

Gece ben Bodensee tarafina gitmeye karar verdim.Orasi daha güzel.. Saka saka  ;D  ben zaten Konstanz'i düsünüyordum.Orada gerceklestirmeyi düsündügüm planlarim var da.. ;D

Köln'ü gezmek icin gelirim artik..Güzel oldugunu biliyorum.Resimlerini görmüstüm..

Gel Koligee gel.... sana bir dondurma ismarlarim.  ;D
Dondurma yerken ...  ;D beyaz ayakkablarina dikkat et lütfen ...  ;D

Sparta

Belki bende şANs EsEri bir akrabamı bulurum...Sİz nasıl farkına vardınız yaaa... :D

Ayıp ettin gençliğim hamburgda geçtii :D .Eğer bir akrabamı bulursam,İlk işim ondan Rafaello istemek olur... :D

Yok dayım hamburgda kendisini anlatsam gülmekten ölürüz , o yüzden ilerde anılar kısmına yazarım.. :)

gece

Beklerim haber verde sana börekler acayim jentzsch  :D

jentzsch

Sagol koligee. Dikkat de ederim merak etme  ;D

Bu arada aklima geldi.Kolige sen su siir yarismasina katilcan mi? Eger katilirsan benim favorim sennsin ;D  Gecen bir siirini okumustum.. ;D Neydi o beeee ;D Katilcan demi?  ;D

Sparta

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 14, 2008, 02:56:52 ÖÖ

Jenztze börekler açıyorsun? Aşk olsun ... :D

Küstüm sana... Ben fikrimi değiştirdim  Norveçe gidecem... :D

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 14, 2008, 02:58:24 ÖÖ

Ya sen gel hele sanada acariz bir tepsi börek birde baklava becerikliyimdir evlAllah ne olcak  :D

Sparta

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 14, 2008, 03:00:31 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 14, 2008, 02:58:24 ÖÖ

Ya sen gel hele sanada acariz bir tepsi börek birde baklava becerikliyimdir evlAllah ne olcak  :D

Eğer BÖRrekler ve baklAvalar şiirlerin gibiyse midemiz bayram edecek desene :D  ( yağ değil)  :D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 14, 2008, 02:57:25 ÖÖ
Sagol koligee. Dikkat de ederim merak etme  ;D

Bu arada aklima geldi.Kolige sen su siir yarismasina katilcan mi? Eger katilirsan benim favorim sennsin ;D  Gecen bir siirini okumustum.. ;D Neydi o beeee ;D Katilcan demi?  ;D

Koligeee bilirsin elimden hersey gelir  ;D  ama siir yazmak .. ban göre bisey degil.
Siir yazanlara imreniyorum ... ama bende o kabiliyet hiic yookkkk ...  :embarassed:

Itiraf edeyim nedendir bilmiyorum ama ben siir okumayi pek sevmem .
Yani cok güzel ve anlamli olacak .. ozaman severim.
Ama ask siirleri cicili , bicili siiirleri sevmem.  :-\

Acaba cok duygusuz bir insanmiyim ?  :embarassed:

;D ;D ;D ;D

Sen katilacanmi jentzsch ?

Dip Not : Siir yarismasina katilan arkadaslarima basarilar dilerim.
Benim bir Favorim var ... ama adi bende sakli.  ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 14, 2008, 02:53:07 ÖÖ
  Belki bende şANs EsEri bir akrabamı bulurum...Sİz nasıl farkına vardınız yaaa... :D

Ayıp ettin gençliğim hamburgda geçtii :D .Eğer bir akrabamı bulursam,İlk işim ondan Rafaello istemek olur... :D

Yok dayım hamburgda kendisini anlatsam gülmekten ölürüz , o yüzden ilerde anılar kısmına yazarım.. :)

sparta chat bölümünde konusurkken anladik..Forumda 2 Izmitli var benim idisimda.Biri de esma41..Sana sordugum gibi ona da sordum kimlerdensin falan diye.. ;D ki ama ben tahmin ediyordum.Rizeli olacak,Izmit'de yasayacak ve benim enistemin akrabasi olmayacak.Düsük bir ihtimal.. ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 14, 2008, 03:04:29 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 14, 2008, 02:53:07 ÖÖ

sparta chat bölümünde konusurkken anladik..Forumda 2 Izmitli var benim idisimda.Biri de esma41..Sana sordugum gibi ona da sordum kimlerdensin falan diye.. ;D ki ama ben tahmin ediyordum.Rizeli olacak,Izmit'de yasayacak ve benim enistemin akrabasi olmayacak.Düsük bir ihtimal.. ;D

Evet koligeee....  ;D sonunda akrabada ciktik ...  ;D
Vaaay halimize ...  ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: esma 41 - Mayıs 14, 2008, 03:03:50 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 14, 2008, 02:57:25 ÖÖ
Sagol koligee. Dikkat de ederim merak etme  ;D

Bu arada aklima geldi.Kolige sen su siir yarismasina katilcan mi? Eger katilirsan benim favorim sennsin ;D  Gecen bir siirini okumustum.. ;D Neydi o beeee ;D Katilcan demi?  ;D

Koligeee bilirsin elimden hersey gelir  ;D  ama siir yazmak .. ban göre bisey degil.
Siir yazanlara imreniyorum ... ama bende o kabiliyet hiic yookkkk ...  :embarassed:

Itiraf edeyim nedendir bilmiyorum ama ben siir okumayi pek sevmem .
Yani cok güzel ve anlamli olacak .. ozaman severim.
Ama ask siirleri cicili , bicili siiirleri sevmem.  :-\

Acaba cok duygusuz bir insanmiyim ?  :embarassed:

;D ;D ;D ;D

Sen katilacanmi jentzsch ?

Dip Not : Siir yarismasina katilan arkadaslarima basarilar dilerim.
Benim bir Favorim var ... ama adi bende sakli.  ;D

Esma katilacam.Iste o yuzden seninde katilmani istiyorum.Sonuncu olmak istemiyorum.Sen katilirsan eger en azindan sondan birincilik sansim var..Ask mesk siirlerini bende sevmem,hatta hic siirde yazmadim ama maksat muhabbet.. ;D Koligenin hatrini kirmazsin artik..Bak sana sonunculuk vaad ediyorum ;D