Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 99 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Merhaba arkadaslar.Nasilsiniz?

emosh

mrb jentzsch iyiyz sen nasılsın?

jentzsch

Alıntı yapılan: emosh - Mayıs 17, 2008, 11:35:43 ÖS
Bende iyiyim.Gece de olmasa yetenegini bizimle paylamayacaktin emosh.Ask olsun.. :-\  Ben senin yazilari (yag degil) cok begendim.Aferin vAllahi sana..

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 17, 2008, 11:34:15 ÖS

Hosgeldin jentzsch biz iyiyizde sen sarimsak kokusunu aldinmi onu söyle. ;D ;D ;D ;D

burcukafadar

emosh

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 17, 2008, 11:38:33 ÖS
Bende iyiyim.Gece de olmasa yetenegini bizimle paylamayacaktin emosh.Ask olsun.. :-\  Ben senin yazilari (yag degil) cok begendim.Aferin vAllahi sana..
ya beğenilmez gibi geliyordu ondan paylaşma cesaretini bulamamıştım kendimde hepinize çok teşekkür ederim beni cesaretlendiriyorsunuz

kirsehir7

slm millet nasilsiniz?ben yokkin bakem.

jentzsch

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 17, 2008, 11:38:55 ÖS

Hosgeldin jentzsch biz iyiyizde sen sarimsak kokusunu aldinmi onu söyle. ;D ;D ;D ;D
Senin sarimsaklar etkili oldu.Cin,peri,hayalet kalmadi.Bak kanli canli karsindayim.. ;D

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 17, 2008, 11:40:35 ÖS

ah ah sorma dermisim iyiym ben sen nasilsin bakalim. ;)

jentzsch

Kirsehir.B1 olayini ne yaptin? Ne zamandi sinavin?

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 17, 2008, 11:41:25 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 17, 2008, 11:38:55 ÖS

Senin sarimsaklar etkili oldu.Cin,peri,hayalet kalmadi.Bak kanli canli karsindayim.. ;D

evet ya seni özlemisiz canli kanli görmek güzelmis ;)
bu sarimsak yöntemini uygulamak iyibir fikirmis sevindim   hehehehehe  ;D ;D ;D ;D ;D

emosh

hoşgeldin kırşehir :D ben havalandım şimdi nasılsın ;D :D

gece

Kesmeseker ya cok özürdilerim senden demin eemosum yazilarina daldim odayi unuttum  :(

burcukafadar

iyilik şekerim, nerelerdesin sen yaa, yokluğunda aratıyorsun kendini ;)

jentzsch

Alıntı yapılan: emosh - Mayıs 17, 2008, 11:39:54 ÖS
ya beğenilmez gibi geliyordu ondan paylaşma cesaretini bulamamıştım kendimde hepinize çok teşekkür ederim beni cesaretlendiriyorsunuz
Biz bir sey yapmiyoruz.Begeniyorsak söylüyoruz.Yapan sensin..Merak ettim emosh.Bu yazdiklarin sadece siir de ve kagitlarda mi kaliyor.Yoksa rap müzikte mi kullaniyorsunuz? Yani rap müzik icin söz yaziyor musun?

emosh

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 17, 2008, 11:45:43 ÖS
Alıntı yapılan: emosh - Mayıs 17, 2008, 11:39:54 ÖS
Biz bir sey yapmiyoruz.Begeniyorsak söylüyoruz.Yapan sensin..Merak ettim emosh.Bu yazdiklarin sadece siir de ve kagitlarda mi kaliyor.Yoksa rap müzikte mi kullaniyorsunuz? Yani rap müzik icin söz yaziyor musun?

ilk koyduğum korkusuzluk ölüme denk gider bazen diye başlayanı yazma amacım oydu aslında liriğin altına beat bile buldum stüdyoda söylencekti herşey hazırdı fakat stüdyoya gireceğim arkadaşım o günün gecesi intihar girişimnde bulunmş :S :( midesi yıkanmıştı stüdyo yerine hastahanedeydik bir daha da gitmek istemedim öyle kaldı

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 17, 2008, 11:42:13 ÖS
Kirsehir.B1 olayini ne yaptin? Ne zamandi sinavin?
21 mayista yani haftaya carsamba.cok zor yaa