Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 23, 2008, 03:18:47 ÖS
Allah hemde cok lezzetli görünüyor ,gerci ben patatesli böregi severim ama ellerine saglik annenin süpper börek hmmmmmmmmmmmm. ;D ;D ;D
bende patatesli severim ama oktay usta aman şey annem bu seferlik öyle yapmış ;D

gece

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 23, 2008, 03:20:00 ÖS
Allah hemde cok lezzetli görünüyor ,gerci ben patatesli böregi severim ama ellerine saglik annenin süpper börek hmmmmmmmmmmmm. ;D ;D ;D
bende patatesli severim ama oktay usta aman şey annem bu seferlik öyle yapmış ;D

Oktay ustayi ah pardon anneni tebrik ettigimi söyle canim.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

gece

Burcucum görüsmek üzere ayriliyorum misafirim gelicek gidip bir börek acayim,birde baklava ;)

burcukafadar

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 23, 2008, 03:21:23 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 23, 2008, 03:20:00 ÖS

Oktay ustayi ah pardon anneni tebrik ettigimi söyle canim.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
söylerim canım ;D ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 23, 2008, 03:23:04 ÖS
Burcucum görüsmek üzere ayriliyorum misafirim gelicek gidip bir börek acayim,birde baklava ;)
kolay gelsin canım :)

gece

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 23, 2008, 03:32:08 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 23, 2008, 03:23:04 ÖS
kolay gelsin canım :)

Tesekkürederim. :D

tuu_ba

arkadaslar mujde sınavı gectım hepınıze coook tsklerrr yardımlarınız ıcın

smc-403

tevrik ederim seni umarım herkes başarır bende bugün girdim haftaya gelcek sonuçlar bakalım ne olcak :D

jentzsch

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 23, 2008, 09:12:36 ÖS
arkadaslar mujde sınavı gectım hepınıze coook tsklerrr yardımlarınız ıcın
Tebrikler tuu_ba.Hadi hayirli olsun.. :)

gece

Slm Almancax sakinleri umarim herkes iyidir ::)

burcukafadar

jentzsch

Merhaba gece,Burcu ve Esma41 ve diger arkadaslar.. ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 24, 2008, 12:31:47 ÖÖ
naebr jentzsch. ev işi noldu diycem ama hep aynı soruyu soruyolar diyceksin ;D ama sen gelince ilk aklıma ev işin geliyo da ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 24, 2008, 12:36:41 ÖÖ
naebr jentzsch. ev işi noldu diycem ama hep aynı soruyu soruyolar diyceksin ;D ama sen gelince ilk aklıma ev işin geliyo da ;D
Sizde ayni cevabi almaktan slklliyorsunuz biliyorum ama benimde elimden bir sey gelmiyor.Malesef hala bulamadim.Yani bulamadim derken ev standartlarini minimuma indirmeme ragmen hala bu artist Alamanlar beni begenipte ''gel sana verdik'' demediler.Yani hala aramaktayim.. ;D

jentzsch

Seni vize isleri ne oldu? Bire gelisme var mi?

burcukafadar

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 24, 2008, 12:40:24 ÖÖ
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 24, 2008, 12:36:41 ÖÖ
Sizde ayni cevabi almaktan slklliyorsunuz biliyorum ama benimde elimden bir sey gelmiyor.Malesef hala bulamadim.Yani bulamadim derken ev standartlarini minimuma indirmeme ragmen hala bu artist Alamanlar beni begenipte ''gel sana verdik'' demediler.Yani hala aramaktayim.. ;D
senin bu ev olayında kesmeşekerin vize olayına döndü ya. ama kesmeşekerin vizesinde yeşil ışık göründü ;D haftaya çıkabilirmiş. belki sende en kısa zamanda ev bulursun, inşAllah

burcukafadar

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 24, 2008, 12:40:52 ÖÖ
Seni vize isleri ne oldu? Bire gelisme var mi?
benim vizede senin bu hayalet olayı gibi ;D arıyorum ''sabret'' deyip, evrakların nerde olduğunu söylemiyorlar. eşim arıyor onada birşey söylemiyorlar. meçhul yani :-\