Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emosh

duygu_0354_duygu

arkadaslarr pasaportum çalındı :(
sizce pasaportun çalınması durumunda vizeye tekrar başvurduğumda nekadar birsürede çıkar???
bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun? benim gibi bu durumda olan arkadaşlar var mı???

warum?

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Haziran 14, 2008, 08:11:31 ÖS
sizce pasaportun çalınması durumunda vizeye tekrar başvurduğumda nekadar birsürede çıkar???
bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun? benim gibi bu durumda olan arkadaşlar var mı???

Ya kardeş pasaportun çalındıysa ara konsolosluğu sor ara emniyet müdürlüğünü sor burdaki arkadaşlar genelde a1 de alamadılar vizede alamadılar nerden bilsin  pasaport çalınınca ne yapacaklarını   ben eminim kime sorsan sana konsolosluğu ara der sınavı kazanamadım desen ok vizeye nasıl müracat edecem desen ok nasıl pasaport çıkarttıracam desen onada ok.  Merak ettim özür dilerim konsolosluğu hiç aradınmı?

3,14

Alıntı yapılan: emosh - Haziran 14, 2008, 07:34:14 ÖS
slmmmmm kimse yok muuuu???????????

Selam ben geldim simdi, ben burdayim.. :) Baska kim var????

3,14

Bu konuda yardimci olmak isterdim, ama hicbir bilgim yok... Üzgünüm... :-\

kirsehir7

gece

Arkadaslar ben geldim hallloooooo :D

Shanaz

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ;D

gece

Panik yapma kardesim Pazartesi konsolosluga git ama ondan önce polise git sikayette bulun sanirim gerekli bilgiyi konsolosluk sana verir ama cok üzülme insAllah zor durumda kalmadan cözülür bu is....

gece

Alıntı yapılan: Shanaz - Haziran 14, 2008, 10:22:34 ÖS
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ;D

Hosgeldiniz yenisiniz sanirim buralarda :D

3,14

Hos geldin gece ve shanaz.. Nasilsiniz?

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 14, 2008, 10:31:59 ÖS
Hos geldin gece ve shanaz.. Nasilsiniz?

Ben iyiyim Onur tesekkürederim sen nasilsin  bakalim :D

3,14

Iyi ama biraz yorgunum. Eee ne yapiyorsun??  Sen nasilsin Shanaz?

gece

Ne olsun dolasiyoruz iste Almancax baya durgun yaww ;)

3,14

Evet ya, biraz durgun... Ah ah eski günler nerdeee... ;D ;D ;D Eskiden sanki daha hizliydi üyeler.. ;D :D

Baska kimse yok mu?  (Aslinda var görüyorum, ama yazmiyorlar... ;D)

kirsehir7

3,14