Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: kadriye_01- - Haziran 25, 2008, 12:51:21 ÖÖ
hayır konu açmasını bilmiyorum büyük harfte hiç kullanmadım herhangi bir tartışma yada polemiğede girmedim sadece elimden geldiğince yardımcı olmak için yazı yazdım yada bazı konularda arkadaşların bilgisini istedim nedenini anlamış değilim
kadriye anasayfanın yanında FORUM yazılı linki tıkla. sonra orda İLETİşİM başlıklı konu var. ona yaz ok?

kadriye_01-

esma 41

Selam arkadaslar nasilsiniz ?

gece

Hallooo !!!
Leute wie  geht`s  ? :D

burcukafadar

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Haziran 24, 2008, 10:59:28 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Haziran 24, 2008, 03:50:54 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Haziran 24, 2008, 01:07:58 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Haziran 23, 2008, 09:35:47 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Haziran 23, 2008, 09:09:59 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Haziran 23, 2008, 08:03:57 ÖS
Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 20, 2008, 08:58:23 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 20, 2008, 08:55:23 ÖS
sitede bi haber aldim coooooooooooooooooooook mutlu oldum.ya burcucugum vizen cikmis.valla nasil sevindim anlatamam ya cook mutlu oldum.hayirli olsun canim.oleeeeeeeeey yaaaa.

Ben de simdi ögrendim vizenin ciktigini.. Allah tamamina erdirir insAllah! :) Cok sevindim vizenin cikmasina.. Simdi bekliyorsundur heyecanla! :D :D :D
çok teşekkür ederim... evet sabırsızlıkla bekliyorum... gerçi şimdi ailemden ayrılacak olmamda içimi sızlatıyor ama bilmiyorum işte sevinçle ve hüzünle karışık bir duygu bu..
ben demiştim değil mi :-\ ailemden ayrılacağım için vizeye sevinemiyorum bile :-[ çok karışık bir duygu

Sizi okadar iyi anliyorumki ama söyle düsünün olurmu artik sizinde aileniz olucak .Ve yeni bir hayat basliyo sizin icin Sabrinizi oralarda tüketmeyin burdada ihtiyaciniz olucak .
Burcu ve Kesmeseker sizi cok iyi anliyorum inanain okurken gözlerim doldu ve kendim aklima geldim ,Üzülmeyi brakin simdi su ani yasayin cocuklar sizin icin duaciyim ins.Allah yolunuzu acik etsin  :angel:
çok haklısın. zaten kendi ailemizi sağlam temeller altında kurmak bizim elimizde. gözümüzde yaş, elimizde mendille bu aileyi istediğimiz gibi yürütemeyiz. eşlerimizde güler yüzlü görmek isterler zaten bizi. yoksa pişman olduğumuzu, onlarla mutlu olmadığımızı falan düşünebilirler. o yüzden büyük bir olgunlukla karşılamak gerekiyor. burda bize çok ama çok iş düşüyor.
gece çok teşekkür ederim destek olduğun için..

Tam dedigin gibi ama kendinide düsün olurmu canim konusmak istersen beni bul dinlerim ok;)
burcucum ya çok sevindimm canım benimm . gözünn aydınnnnnn :)
çok sağol duygucum :) ;)

gece

Güzel bir Rüyaydi bitti  tebrikler millilerimizin buraya kadarmis napalim...

duygu_0354_duygu

ya valla arkadaşlar inanın stresten şuan miğdeme ağrılar girdiii yaaaa :(
neyseee hepimize geçmişş olsunnnn....  :'(  :'(  :'(

a_ysche

evet malesef hepimize geçmiş olsun..

inşAllah onlarda alamaz kupayı >:(   >:(  >:(

smc-403

arkadaşlar alman konsolosluğuna vize bölümüne mail atacam şimdi b,ilgi almak için
nasıl bişi yazsam uygun olur

burcukafadar

buraya kadarmış :-\
ama olsun, en azından adımızı şanlı bayrağımızı buraya kadar getirdi milliler...

gece

lengur

Merhaba gece.çok şükür iyiyim.Anlaşılan sizde iyisiniz.Yöresel yemeklere ikimizin dışında fazla katkı sağlayan yok.Anlaşılan hamburger kültürü daha yaygın.  ;D

gece

Alıntı yapılan: lengur - Haziran 26, 2008, 01:39:31 ÖS
Merhaba gece.çok şükür iyiyim.Anlaşılan sizde iyisiniz.Yöresel yemeklere ikimizin dışında fazla katkı sağlayan yok.Anlaşılan hamburger kültürü daha yaygın.  ;D

Allah sükür  iyiym ;Yemek konusunda tembellik yapan cok bende farkettim yaaa hahahahahhaha  ;D ;D ;D ;D ;D

ev yemekleri severler nerdeler bilemiycem artik ;)

gece

Slm Almancax sakinleri nasilsiniz yawww kim var  yok hallloooooooo :D

smc-403

Alıntı yapılan: gece - Haziran 27, 2008, 09:09:59 ÖS

slm

gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 27, 2008, 09:15:45 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Haziran 27, 2008, 09:09:59 ÖS

slm

Hosgeldin  smc-403  iyisindir insAllah buralar baya sakin degilmi  ::)

smc-403

saol iyi olmaya çalışıorus eve  bi haftadır bi sükunet geldi sanki foruma sen nasılsın