Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 16, 2008, 07:53:12 ÖS
selamlar hayırlı akşamlar arkdaşlar nasılsınız ? :)

Iyiyim tesekkür ederim yakamozlu_gece, siz nasilsiniz?

yakamozlu_gece

bizlerde iyiyiz teşekkürler kardeş :D

3,14

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 16, 2008, 07:56:08 ÖS

Neler yapiyorsun? Almanca nasil gidiyor?? :)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 16, 2008, 08:01:03 ÖS

almanca bitti kardeş vize bekleyenlerdenim bende bekliyoz walla hayırlısı olsun sen neler yapıyosun... :)

3,14

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 16, 2008, 08:04:38 ÖS
Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 16, 2008, 08:01:03 ÖS

almanca bitti kardeş vize bekleyenlerdenim bende bekliyoz walla hayırlısı olsun sen neler yapıyosun... :)

Yakin zamanda vizenin eline ulasmasini dilerim yakamozlu_gece! :) Ben de Almanya'ya gelmis, bir sene sinava gitmis, ama hâlâ üniversitede üniversite hazirlik almanca agirlikli kursa katilmak zorunda olanlardanim... ;D ;D ;D Bekliyorum su an ben de, daha sonra sinav olacagim o kursa baslayabilmek icin... Agustostaymis galiba sinav bakalim iste... :)

gece

Selam millet yine ben  ;D  kim var kim yok huuuuuuuuuuuuuuu  :D

smc-403

slm ablacım ben varım ama sen duruonmu hala :D

smc-403

kimse yok galiba en iyisi bende gidiyim yarın sabah erkenden uçuyorum geç yatıp uçağı kaçırmak istemiyorum  almanyada görüşürüz artık herkese iyi geceler :D

gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 16, 2008, 11:46:15 ÖS
slm ablacım ben varım ama sen duruonmu hala :D

malesef ya simdi geldim tekarar ben geldim kimseler yoktu gittim napayim ya ;)

gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 16, 2008, 11:47:43 ÖS
kimse yok galiba en iyisi bende gidiyim yarın sabah erkenden uçuyorum geç yatıp uçağı kaçırmak istemiyorum  Almanyada görüşürüz artık herkese iyi geceler :D

SMC Allah yolunu acik etsin kardesim hayirli yolculuklar olsun insAllah hayirli haberlerini aliriz.  :angel:

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 17, 2008, 01:57:51 ÖÖ
kimse yok galiba en iyisi bende gidiyim yarın sabah erkenden uçuyorum geç yatıp uçağı kaçırmak istemiyorum  Almanyada görüşürüz artık herkese iyi geceler :D

SMC Allah yolunu acik etsin kardesim hayirli yolculuklar olsun insAllah hayirli haberlerini aliriz.  :angel:

Ne zaman burda olacaksin? Ya da coktan geldin mi ? ;D

3,14

Hadi ben kactim, daha sonra görüsürüz Almancaxlilar! ;D :D :D

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 17, 2008, 11:33:11 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Temmuz 17, 2008, 01:57:51 ÖÖ

Ne zaman burda olacaksin? Ya da coktan geldin mi ? ;D

Selam 3,14 selam almancax yok smc ucaktadir simdi hehe ilkkez ucaktaysa muhtemelen dua ediyordur hehe ;D

jentzsch

Haftaya bugünlerde bende bavulumu yavastan hazirliyor olacagim sanirim ama benim istikamet ters yönde.Yani Türkiye'ye ve cok sükür doganin kanununa aykiri bir yolculugumuz olmayacak.Herkes olmasi gerektigi yerde olacak.Kuslar yukarida,biz asagida..  ;D   

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Temmuz 17, 2008, 01:49:43 ÖS
Haftaya bugünlerde bende bavulumu yavastan hazirliyor olacagim sanirim ama benim istikamet ters yönde.Yani Türkiye'ye ve cok sükür doganin kanununa aykiri bir yolculugumuz olmayacak.Herkes olmasi gerektigi yerde olacak.Kuslar yukarida,biz asagida..  ;D  

hahaha Selam Jentzsch sanirim Araba yolculugu yapican Allah kolaylik versin oda zor be ;)

jentzsch

Aleyküm selam gece.Evet arabya gidecegiz.Ben seviyorum.Güzel oluyor.. :D

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Temmuz 17, 2008, 02:05:33 ÖS
Aleyküm selam gece.Evet arabya gidecegiz.Ben seviyorum.Güzel oluyor.. :D

Yaklasik 4 gün yol evet tahminimce eglenceli ama zor ya git  git git bitmez o yollar ;D hehe ama bir sürü ülkenin en azinda otobanindan gecicen  ;)