Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

aşk hem güzel hemde kötüdür arkadaşlar ama bence her zaman kötüdür yaw...

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 29, 2008, 02:29:22 ÖÖ
Asik olmayacagim diyemezsin ki.. Aski bulacagim da diyemezsin... Ask kapiyi vurmadan girer iceri.... ;D
insAllah benim kapimdan girmez onur

yakamozlu_gece

çelik kapı takdırman lazım sevgi o zaman  ;D ;D yani kalb kırıcı kattar olman lazım çelik kapı bu  ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 29, 2008, 02:28:56 ÖÖ
evet sevgi aynen öyle walla kendimi af edersiniz ama salak hissediyorum hemen güveniyorum seviyorum diyene ama bu kez olmayacak karar verdim.... :)
insAllah olmaz ;)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 29, 2008, 02:32:09 ÖÖ
çelik kapı takdırman lazım sevgi o zaman  ;D ;D yani kalb kırıcı kattar olman lazım çelik kapı bu  ;D
hic öyle biri degilim malesef ama asik olmaktansa kalp kirici soguk bi insan olmayi tercih ederdim

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 29, 2008, 02:30:55 ÖÖ
Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 29, 2008, 02:29:22 ÖÖ
Asik olmayacagim diyemezsin ki.. Aski bulacagim da diyemezsin... Ask kapiyi vurmadan girer iceri.... ;D
insAllah benim kapimdan girmez onur

InsAllah benim caddeme bile ugramaz... ;D ;D Ask adami bitiriyor vAllahi.... Ask yoksa dert yok tasa yok ohh ;D ;D

yakamozlu_gece

yok yok sen iyi ol bende şaka yapıyorum tamam hep kanıyorum insanlara inanıyorum üzülüyorum ama herkez bilsinki ben buyum benim sevgim gerçek onların kalbi gibi yapmacık değil bizim kalbimiz....sevmeye devam ama hakedene...

SEVGI-40

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 29, 2008, 02:36:04 ÖÖ
yok yok sen iyi ol bende şaka yapıyorum tamam hep kanıyorum insanlara inanıyorum üzülüyorum ama herkez bilsinki ben buyum benim sevgim gerçek onların kalbi gibi yapmacık değil bizim kalbimiz....sevmeye devam ama hakedene...
:) :) :)

yakamozlu_gece

arkadaşlar benden bu gecellik bu kadar ben yavaş yavaş yol alıyorum haydi eywAllah.....Allah yar ve yardımcınız olsun....

SEVGI-40

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 29, 2008, 02:49:00 ÖÖ
arkadaşlar benden bu gecellik bu kadar ben yavaş yavaş yol alıyorum haydi eywAllah.....Allah yar ve yardımcınız olsun....
sagol yakomozlu gece iyi geceler

3,14

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 29, 2008, 02:49:00 ÖÖ

Sag ol yakamozlu gece... Senin de.. Iyi geceler.. Görüsmek üzere.. B Y E ....

IsPaNak

3,14

Tünaydin mi desem Günaydin mi bilemiyorum.. ;D ;D Saat iki bucuk oldu ya.. :P :D ;D

yakamozlu_gece

IsPaNak

tamam tünaydin olsun... slm hepinize

gece

Bende varim slm !!! arkadaslar nasilsiniz ya görüsmeyeli ?

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 29, 2008, 03:36:36 ÖS
Bende varim slm !!! arkadaslar nasilsiniz ya görüsmeyeli ?
cok yiz sen nasilsin