Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Temmuz 29, 2008, 08:32:45 ÖS
Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 29, 2008, 08:30:21 ÖS
allag yar ve yardımcınız olsun tekrar başınız sağolsun çok üzüldüm.. :( :(
sagol arkadasim.dostlar sagolsun.Allah geride kalanlara uzun hayirli ömürler versin
amin

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Temmuz 29, 2008, 08:29:19 ÖS
Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 29, 2008, 08:14:50 ÖS
Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 29, 2008, 08:12:31 ÖS
ben iyiyimde neden kötüsün ters giden birşeylermi var yoksa :) inşAllah düzelir hani onur görünmüyor...
iki hafta önce 23 yasindaki kuzenim vefat etti bizde kirsehir7iyle tr deydik cenaze icin zaten dün geldik.kuzenimi simdiden cok özledim.cok aci biseymis ya bu.(onur ise gitti öyle dediyani)
sorma kuzen yaa bende cook özledim msn e bile giremiyorum yaa msn adresini görünce icim bi acayip oluyo.dün girdim msndeki fotosunu gördüm icim acidi cok kötü oldum. :'(
al bendende okadar Allahtan sabir dilemekten baska yapcak bisemiz yokki kuzen napalim :'(

IsPaNak

gece

ben iyiyimde neden kötüsün ters giden birşeylermi var yoksa :) inşAllah düzelir hani onur görünmüyor...
iki hafta önce 23 yasindaki kuzenim vefat etti bizde kirsehir7iyle tr deydik cenaze icin zaten dün geldik.kuzenimi simdiden cok özledim.cok aci biseymis ya bu.(onur ise gitti öyle dediyani)

Basiniz sagolsun canim Allah ailesine ve sizlere sabir versin bilirim cok zordu gec kayip yasadim bende ama hayata geldik ve gidicez

Allah hayirlisini versin. :embarassed: :angel:

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 29, 2008, 07:42:10 ÖS
Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 29, 2008, 07:41:33 ÖS
--> Neyse saat yediye yirmi var.. ;D Ciksam iyi olacak, zaten yeterince bekledim.. ;D ;D ;D

Aksama görüsürüz Sevgi, Kirsehir ve Almancax'in diger degerli üyeleri! :) :)
tmm görüsürüz bye bye kolay gelsin

Senin dedigin icin galiba cok kolaydi isim hic yorulmadim.. :) :)

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 29, 2008, 11:41:17 ÖS

Basiniz sagolsun canim Allah ailesine ve sizlere sabir versin bilirim cok zordu gec kayip yasadim bende ama hayata geldik ve gidicez

Allah hayirlisini versin. :embarassed: :angel:

Allah her seyin hayirlisini versin arkadaslar, gece hakli... :angel:

3,14

-->Selam millet kim var kim yok??

Kirsehir tekrardan hos geldin bu arada.. ;D Gidip gidip geliyorsun, sizin orda internet iyi cekmiyor  mu ? ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 30, 2008, 01:49:41 ÖÖ
-->Selam millet kim var kim yok??

Kirsehir tekrardan hos geldin bu arada.. ;D Gidip gidip geliyorsun, sizin orda internet iyi cekmiyor  mu ? ;D
yook iyi cekiyor simdi yaptim bilgisayarimi Allaha sükür iyi biseyler kurcalayip duruyorum.internette iste

3,14

;D ;D Hihihihihi ben de gidip gidip geliyor nereye kayboluyor bu Kirsehir diye düsünüyordum..

Ya bu arada Sevgi nerde yaa ??? :'(

yakamozlu_gece

selamlar iyi geceler arkdaşlar.....

3,14

Hos geldin yakamozlu_gece! Iyiyim sag ol, sen nasilsin??

yakamozlu_gece

nasılsın demedimki ben ;D ;D neyse şimdi diyecekdim nasılsınız diye sende önceden cevaplamış oldun iyi bende iyiyim arkdaşlar saolun....ne o kimseler yok heraldeformda sessizl takılıyosunuz...

3,14

--> Evet bir tek ben varim... ;D Ya zaten nasilsin demiyecek miydin ?  ;D Pesin pesin aldin cevabimi.. ;D

Neyse.. ;D

Napiyorsun?

yakamozlu_gece

dolanıyorum nette benim ps you tube video larını açmıyo şuan lfash player fallan yazıyo onu anlamaya çalışıyorum kardeş varmı bilgin programmı silindi istiyo ne diyo bu yaw..

3,14

--> Türkiye'de Youtube yasaklanmis... Ondan giremiyorsun... :-\

yakamozlu_gece

onu biliyoz bizde zaten yasakları çiğnedik başka yolla giriyoz.. ama sorun o değil

3,14

--> Yasaklar cignenmek icindir.. Degil mi? ;D ;D