Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Esma sagolasin sanada hayirli sabahlar :D

yakamozlu_gece

ben kaçar iyi geceler herkeze onurda gelmeden çıkayım  ;D

gece

Yakamozlu_gece sanada hayirli sabahlar olsu oturuyorduk ne güzel demi OnuR)))))))))))))))  ;D ;D ;D

gece

Tüh kahveler tepside kaldi millet dagildi ;D napalim ben icerim  :-\  kapi  penceryide kitlerim ben artik  ::)

3,14

-->(gece): Siir bana ait degil, cok begendigim icin kullandim, istersen sen de kullanabilirsin derdim, eger siir bana ait olsaydi, siirin kime ait oldugunu bilmiyorum, ama imzalarimiz ayni olmasin, ben sana da bir imza bulurum.

-->(yakamozlu_gece): Söyledigini saka olarak varsayiyorum, ki soguk bir saka oldu....  >:( ;D

3,14

--> Günaydin Millet nabersiniz? ;D

SEVGI-40

3,14

--> Iyiydim forumda sizleri gördüm daha da iyi oldum efenim.. ;D Ne yapiyosun? :)

--> Kirsehir sen de ses ver! ;D

SEVGI-40

napalim valla herzamanki seyler sen napiyon

3,14

--> Ben de ne yapiyim, benden de ayni... Bugün biraz isim var, araliksiz Almancaxta olamayacagim.. ;D ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Ağustos 01, 2008, 12:00:52 ÖS
--> Ben de ne yapiyim, benden de ayni... Bugün biraz isim var, araliksiz Almancaxta olamayacagim.. ;D ;D
senin isin var sasirdim ;Dtmm ozaaman

3,14

--> Aaa ask olsun, her normal insanin isi olur, degil mi ama? ;D (Ben anormal miyim? ::) ;D)

SEVGI-40

hahaa sakaydi arrkadasim ya kizma´hemen ;D

3,14

--> Kizmadim kizmadim... ;) Ben yavas yavas cikayim daha yapilacak islerim var.. Hadi kendine iyi bak Sevgi, görüsürüz yine canim arkadasim.. :) :) B Y E !

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Ağustos 01, 2008, 12:10:57 ÖS
--> Kizmadim kizmadim... ;) Ben yavas yavas cikayim daha yapilacak islerim var.. Hadi kendine iyi bak Sevgi, görüsürüz yine canim arkadasim.. :) :) B Y E !
bye bye ;D

gece

Tünaydinlarr)))))))) Almancax  sakinleri Selamlarr)))) nasilsiniz?

valla su derdo`nun  yazilarrini okuyuncaya kadar iyidim ben  :-\

3,14

--> Hellöüs! Almancaxlilar! ;D Naber??