Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

neden kendime iyi bakayım bişeymi var halimde sanki gayet normal görünüyorum az önce bakdım kendime ??? ??? sende kendine dilkkat et  okey:) okey:)

gece

Iyi madem bende buralardaydim gidemedim sormayin bir kopuyorum bir donuyorum saglikli degil baglanti

hic hos olmuyor sinir bir durum bu ya  tickoff:) tickoff:) tickoff:)

yakamozlu_gece

seni tamamen bağlayabilriim gece ayıp ediyosun sen bağlantı fişini bana bir uzat bir daha kopmayacaksın merak etme..senin fiş arızalı ;D

SEVGI-40

gece benim imzadaki bilgisayar duasini oku bi ise yara belki ;D ;D ;D

SEVGI-40

hahaahah komiklin tuttu yine yakomozlu gece bida bak gel belki iyi degilsindir hahahhaahaahhahahah funny:) funny:) funny:) funny:)

yakamozlu_gece

yoooo bakıyom walla herşey aynı ayy dur kız :o :o birde boy aynasına bakayım  ::) ::)

SEVGI-40

yakamozlu_gece

yok herşey gayet normal arkdaşlar az önce annem yemeğe çağırdı bakdımki patates kızartması ne temiz kalb liyim yaw az önce geceden istiyodum annemin kalbi duymuş ama gecede yapdı tabi hemde geceninki köfteliydi saolsun... okey:) okey:)

SEVGI-40

eeeeeeee anne yüregi isde ;D

yakamozlu_gece

öyle annenin hakkı ödenmiz... bugün bunaltıcı bir gün aslında hergün aynıda bugün daha bir bunaltıcı oldu buralar yaw...

kirsehir7

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ağustos 30, 2008, 07:24:50 ÖS
herkes gittimi.

bizi herkez yerine koymadığın için evet kırşehir gitti  :) :)

kirsehir7

olurmu yakomozlu gece yaa sende bu forumun nese kaynagisin.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ağustos 30, 2008, 07:27:56 ÖS
olurmu yakomozlu gece yaa sende bu forumun nese kaynagisin.

utandırdın beni şimdi  utanan:) utanan:) teşekkürler saol kırşehir  yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)

kirsehir7

utanmana gerek yok yak.gece.önemli degil. ya:)

yakamozlu_gece

senin kuzen kayboldu gitti ne o nöbetmi değişiyosnuz siz böyle..

SEVGI-40