Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Eylül 01, 2008, 12:31:28 ÖÖ
evet yaa yalnizim her yerde oldugu gibi sahurdada yalnizim. :'( :'( :'(

neden yalnızsın yaw kimsen yokmu senin...

SEVGI-40

heryerdemi  >:( >:( >:( offoff:)bidenem benim ya neyse micky maus cabuk büyüsede sana yoldas olsa ya:) :)

kirsehir7

yok benim kimsem alamanyalarda kalmisam tek basima.ben acilaaaaar kadiniiiyiiiim :'(

SEVGI-40

kapi gibi kuzeni var onun burda ya bakma sen ona ama kaldigi sehirde yalniz malesef of of canim benim ya :'(

kirsehir7

sehirdemi ülkede yalnizim yaww kuzen sende cok uzaklaradasin.gel buraya kac gel yaw kuzen kurtar beni bu yalnizliktan

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Eylül 01, 2008, 12:33:19 ÖÖ
yok benim kimsem alamanyalarda kalmisam tek basima.ben acilaaaaar kadiniiiyiiiim :'(

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

SEVGI-40

dur kizim ya aglatma beni olsun ruhum hep seninle canim benim 24 saat senle pc basindayiz nerdeyse hic yoktan birbirimizi görüyoz yine yav oda olmasa nolcek
nasi gelim bidenem ya is var okul var
getircektim seni buraya gelmedin bilet bile ayarlamisdim  :'( :'( :'(

yakamozlu_gece

herşey üzerime geliyo herşeye inat gülüyorum yıllardır gülüyorum inadına ama hayat hala bıkmadı benden...

SEVGI-40

özdemir abi cabuk dertlenmeden eski haline dön söyle bi özdemir kendine gel üzülme de ;D ;D ;D ;D ;D

yakamozlu_gece

walla ben hayattta herşeyi anladım doğayı kuşları ağaçları hayvanları ay ı güneşi yıldızları vs... ama insanları anlayamadım ne kadar dönek insanlar yaw mercimek gibiler....

SEVGI-40

insanlari anlamak EINSTEININ cözümsüz matematik sorusunu cözmekten daha zordur kop:) kop:) kop:)
en iysi hic anlamaya calismayin okey:)

yakamozlu_gece

ahh sevgi kardeşim ah şaşkın ım hep :) neyse kimseler kalmamış burda yaw nerde millet..

SEVGI-40

milet kacti yav sahur varya ondan :D

yakamozlu_gece

sahur olsun ne oluyo sahur olunca yoksa sahur vakti burası yasakmıydı.. ;D

SEVGI-40

hahaahaha yok ya kalkicak insanlar gecenin 3 ünde 4 ünde uycaklardir herkes seninle benim gibi delimi :P yaril:) yaril:) yaril:) yaril:)

yakamozlu_gece

;D ben zaten uyumuyorum o saate kadar o yüzden benim gitmeme gerek yani sevgi ne var ne yok neler yaptın bugün...

SEVGI-40

kendim gibi uyumayan birini buldum sonunda.naptim bugun calisdim isde 8 dede eve geldim gelir gelmez almancaxa uradim bida cikamadim isde ;D