Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

yazmis ya gezecekmis bugun yarina gelebilirmis ancak sabah öyle yazmis laf lafi aciyora. ;D

yakamozlu_gece

hmm anladım walla gezsin bakalım oda gezsin bir biz çakıldık buraya zaten...

SEVGI-40

he yav beni ztn bu pcnin basindan kaldirana ask olsun heheheh ;D ;D

yakamozlu_gece

ben laptop elimde dolaşıyom mutfak tv aşağı ev yukarı ev sokak ve wc ;D şaka şaka.... burda sahur 4:20 iftar taaaa 7 : 15 yaw çok değilmi sevgi orda nasıl..

SEVGI-40

hahaahah bende yakinda alcam artik oda oda dolasirim. kop:) kop:) kop:)burdada 4:37 ye kadar sahur tr saatiyle 5:37 gec aam gec de aciliyo saa ta 8 de ama gittikce azaliyo saatler

yakamozlu_gece

oruçlar geri geldikçe zamanda artıyo daha temmuz ayınada  gelecek o zaman daha geç olacak neyse hayırlısı olsun..

SEVGI-40

gelsin bakalim iyi olur aslinda ya ne güzel 7inci ayda trde oluruz eskisi gibi yine ayyyyyyyyyyyyy negüzel ;D

yakamozlu_gece

inşAllah hayallerin geçekleşir....

SEVGI-40

insAllah ya negüzel eskiden tüm sülale bir aradaydik bambasakydi ozmnlar  orucun tadida bayraminda apayriydi.burda ne bayram oldunu anliyoz nede oruc geldini :'( :'(

yakamozlu_gece

anlıyorum seni...ama düşünüyorumda eski bayramlar eski ramazanlar burdada kalmadı şimdi yaşlılar gibi konuşdum ama daha 5 yıl öncesi daha güzeldi herşey sadece bir davul çalmaları kaldı eskilerden oda az sonra başlar en sonda bizim eve gelir her zamanki gibi ezana yarım saat kala sonra annnemde çekişir ;D ;D

SEVGI-40

dogru hicbise eskisi gibi degil.burda davul yerine benim telin alarmi ötüyo kop:).amaa olsun burdakinden iydir eminim  :(

yakamozlu_gece

istersen davul geçerken sesi açayım sende ordan hopörlere ses var sizinkiler şok olsun ;D amaaaaan işte oralara göre tabiki güzel buralardaki ramazan günleri..

SEVGI-40

SEVGI-40

neyse özdemir abicim bende yavasdan kacim  :)sana iyi geceler kendine iyi davran(ONURUN LAFI BU BAYA GÜLMÜSÜDÜM)yarin daha dogrusu bugun aksam görüsmek üzre halayy:) halayy:) byby:) byby:) byby:) byby:) byby:)

yakamozlu_gece

görüşürüz kardeşim sende kendine iyi bak ben buralardayım bişey olursa... ;D

SEVGI-40

tmm basim sIKISIRSA gelirim saol ;D ;D

SEVGI-40