Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

talay68

vizeye başvurdunuz mu fevziş ne kadar oldu birde hangi ülkeye gideceksin

dielosch

hep aynı olmsadamı Allah aşkına Gizem :D tek ortak yönümüz TOKIO HOTEL :D :D :D ama olsun biz birbirimizi tamamlıyoruz bu arada ben öyle pat diye girmişim ya geçde olsa herkese selam :D

fevziş

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 05, 2008, 11:31:22 ÖS
vizeye başvurdunuz mu fevziş ne kadar oldu birde hangi ülkeye gideceksin
ben vizeye başvuralı 4 ay olacak balingen e gideceğim inşAllah

dielosch

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 05, 2008, 11:33:32 ÖS
ben vizeye başvuralı 4 ay olacak balingen e gideceğim inşAllah

ya şu vize işlerini hiç sevmiyorum öyle uzatıyorlar ki ya şu vize işi bir kalksa öyle rahatlıcaz ki

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 05, 2008, 11:28:47 ÖS
sağol duygucuğum aslında burda dertleri paylaşınca azalıyo bana öyle geliyo hepinize teşekkür ederim kızım için söylediğin söz beni çok duygulandırd :'(ı oda senin ellerinden öpsün
benim icin yanaklarindan öp olurmu annesi :)
evet yaa bazen bende icimdekileri dokuyorum buraya acayip rahatliyorum

fevziş

evet rahat bi nefes alacağız şu vize yüzünden kızım babasını sende 6 hafta görüyo  offoff:)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 05, 2008, 11:30:45 ÖS
aferin sana tabi ben çalışırken orda sabah akşam sen boştaydın yada beni beklemedeydin evet bi zamanlar bende senin gibiydim o zmanda bi site bulmuştum sen bilirsin şimdi kapandı dedin ya benim musallat olduuğum yer oraya da senin sayende bulaşmıştım :D

eee napalım biz seni burda beklerken 3 gün kaldı 5 gün kaldı diye sıkıntıdan napıcağımı şaşırdığım için buraya takıldım iyikide takılmışım hem almanca öğrendim biraz hemde çok eğlendim..siteyi anladım ama cevap vermicem.. angry:)

talay68

balingen heralde almanyada oluyor merak etme inşAllah yakında çıkar eşin vatandaşsa daha çabuk
benim eşim vatandaş olmadığı halde dört buçuk ayda çıkmıştı  :)
yakında çıkar ankaranın tadını çıkarmaya bak sonra çok özlersin  hiihi:)  yuppi:)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 05, 2008, 11:35:29 ÖS
ya şu vize işlerini hiç sevmiyorum öyle uzatıyorlar ki ya şu vize işi bir kalksa öyle rahatlıcaz ki

ben annem sayesinde belli bi yaşa kadar sorunsuz gidebiliyomuşum inş. 20 falandır 18 se yandım bittim mahvoldum ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 05, 2008, 11:37:14 ÖS
evet rahat bi nefes alacağız şu vize yüzünden kızım babasını sende 6 hafta görüyo  offoff:)
kızınız kaç yaşında küçükse çok özlüyodur canım benim yaa :'(

fevziş

evet almanya oluyo yok alman vatandaşı değil eşim ben ankaranın köyündeyım köydende sıkıldım yeterince hayırlısıyla biran önce gitmek istiyorum

fevziş

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 05, 2008, 11:41:07 ÖS
kızınız kaç yaşında küçükse çok özlüyodur canım benim yaa :'(
2buçuk yaşında evet çok özlüyo aklım almıyo bu  yaşta bu kadar düşkün olmasını oysa senede 6 hafta beraber vakit geçiriyor o yetiyo demekki :'(

talay68

köyden sıkılınır mı fevziş
ben şimdi o kadar özlüyorum köyümü ki tarif edemem
ama Allah izin verirse ben de bayramda gidiyorum köyüme  hiihi:)  hiihi:)

fevziş

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Eylül 05, 2008, 11:36:41 ÖS
benim icin yanaklarindan öp olurmu annesi :)
evet yaa bazen bende icimdekileri dokuyorum buraya acayip rahatliyorum
tabiki öperim ben burda konuşacak kimseyi bulamıyorum almancax sitesi benim için harika oldu konuş konuş rahatla ohhhhbeee

duygu_0354_duygu

yaaaa ben hicc köyy görmedimmm...
eminimm guzeldirrr :)

fevziş

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 05, 2008, 11:44:04 ÖS
köyden sıkılınır mı fevziş
ben şimdi o kadar özlüyorum köyümü ki tarif edemem
ama Allah izin verirse ben de bayramda gidiyorum köyüme  hiihi:)  hiihi:)
valla ben sıkıldım kafa dengi kimse yok kayın validem ve kayın babamla beraber kalıyorum etrafta ki komşularda 60  yasın altında değil o yuzden artık sıkılıdım hayırlısıyla artık gitmek istıyorum

...mystery...

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 05, 2008, 11:43:46 ÖS

2buçuk yaşında evet çok özlüyo aklım almıyo bu  yaşta bu kadar düşkün olmasını oysa senede 6 hafta beraber vakit geçiriyor o yetiyo demekki :'(
kızlar babalarına düşkün olurlarmış küçükken büyüyünce anneye kayıyor biraz bendede öyle oldu mesela küçükken çok düşkündüm babama ama şimdi anneme çok düşkünüm ;D