Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevziş

iyim Allaha şükür ne olsun

talay68

bi hoşgeldin yok mu özdemir abi  :zopa:

talay68

talay68

eee ne var ne yok millet anlatın yaw

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 12, 2008, 11:40:46 ÖS
bi hoşgeldin yok mu özdemir abi  :zopa:

olmazmı kardeşim yaw biraz korktumda fevziş ten senide unuttum  utanan:) utanan:)

naber nasılsın görüşemiyoruz hiç yaw

fevziş

ben sizin gibi geç saatlere kadar oturup sahur yapıp tekrar iftarda uyananlardan değilim benimki normal yani

amin cümlemize ne olsun işte özdemir beyin şakalarıyla uğraşıyoruz beni sağır yaptı yaw  yaril:)

fevziş

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 12, 2008, 11:45:55 ÖS
olmazmı kardeşim yaw biraz korktumda fevziş ten senide unuttum  utanan:) utanan:)
hadi canım  inanmam  yaril:)

talay68

hah şöyle normale dönün yahu özdemir abi de şu ramazan ayında bile nerden buluyon bu enerjiyi  tickoff:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 12, 2008, 11:46:42 ÖS
ben sizin gibi geç saatlere kadar oturup sahur yapıp tekrar iftarda uyananlardan değilim benimki normal yani

amin cümlemize ne olsun işte özdemir beyin şakalarıyla uğraşıyoruz beni sağır yaptı yaw  yaril:)

kimmiş yaw o iftarda kalkan  utanan:) öyle şeymi olur hiç bir daha yapmasın  utanan:)

sağır değilde hani müzik sesi demekki kulaklarınıza hoş geliyo aldırmıyo beyniniz müzik sesine bende top sesi indirelim cep inize dedim  utanan:)

talay68

aaaa fevziş abla sarardı bu arada size abla diyebilir miyim

talay68

yakamozlu_gece

bende hala diyebilrimiyim... ;D

fevziş

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 12, 2008, 11:50:01 ÖS
aaaa fevziş abla sarardı bu arada size abla diyebilir miyim
evet ya ben niye sarardım terfi etmiş olduk be problem etmem fevziş olabilir ablada ben 2 yaş küçük olan özdemir beye abi diyordum profiline baktım benden küçükmüş kop:)
Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 12, 2008, 11:52:47 ÖS

bende hala diyebilrimiyim... ;D
yok canım nine eniyisi top meselesini unutmadım bana sağır dedi yaw :zopa:

talay68

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 12, 2008, 11:54:24 ÖS
evet ya ben niye sarardım terfi etmiş olduk be problem etmem fevziş olabilir ablada ben 2 yaş küçük olan özdemir beye abi diyordum profiline baktım benden küçükmüş kop:)yok canım nine eniyisi top meselesini unutmadım bana sağır dedi yaw :zopa:
:haha:  :haha:  :haha:

talay68

şu canımın sıkkın oldugu anda da güldürdünüz beni gerçek abi mi diyordun 

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 12, 2008, 11:54:24 ÖS
evet ya ben niye sarardım terfi etmiş olduk be problem etmem fevziş olabilir ablada ben 2 yaş küçük olan özdemir beye abi diyordum profiline baktım benden küçükmüş kop:)yok canım nine eniyisi top meselesini unutmadım bana sağır dedi yaw :zopa:

benden büyüksün hee o zaman ben sana abla diyeyim yaw sen abiliğimi geri ver  ya:)

abla top sesi walla iyi olur bak eğer yoksa ben indirip yollayabilirim  funny:)

fevziş

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 12, 2008, 11:57:56 ÖS
şu canımın sıkkın oldugu anda da güldürdünüz beni gerçek abi mi diyordun 
valla ben  bölümlere giremiyordum özdemire msj göndedim işte abi yrdım edebilirmisin diye hakıkaten komık bi durumdu kop:)
Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 12, 2008, 11:58:53 ÖS
benden büyüksün hee o zaman ben sana abla diyeyim yaw sen abiliğimi geri ver  ya:)

abla top sesi walla iyi olur bak eğer yoksa ben indirip yollayabilirim  funny:)
al abiliğini senin olsun iyki bi abi dedik onuda çok gördü  :'( :'( yaw ban hala sağır diyo yaw :haha: