Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 13, 2008, 12:35:28 ÖÖ
yapma ya sen ablanla dalga geçmeye utanmıyormusun bakim  eli sopalıyımdır haaaaa :zopa: :zopa:

abla walla en iyi boyayı sana ayıracağım yaw  utanan:) utanan:)
hani o boya elimizde kalan son boyaydı onu sana sürdüm hani nasıl anlatayım ben seni her zaman tanıyabileyim diye yaaa ya:) ya:) :-\

...mystery...

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 13, 2008, 12:25:43 ÖÖ
yok okadarda uzun bolu değil nüfusumdan memnunum evet abim olmadığı için abim olmadığı için severim abi demesini    halayy:) hiihi:)         ahhh nerde ogünler 18 olmak güzeldi geldi ve geçti   :'(

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 13, 2008, 12:30:31 ÖÖ
18 güzel olur tabi insanın en güzel çağı hatırlatma yaw oraları ;D anlatırsam şimdi neler neler olur  offoff:) offoff:)

18 olmanın nesi güzel ben anlayamadım önceden belki güzeldir ama şimdi 18 dedinmi öss var sınav stresi en berbatı deli çağ desen bende malesef pek o kadar delilik belirtisi yok ayrıca 18 e gelmek istesem bile o kadar çabuk geliceğimi zannetmiyorum 8inde okul açıldı 5 gün oldu bana yeni okulumda 5 yıl gibi geldi ve bu böyle giderse 4 yıl nasıl geçicek hiç sormayın :-[ bu arada sormak falan dedimde sormadım nasılsınız?? herkese iyi geceler bu arada ;D

fevziş

tabi tabi kesin öyledir hala dalga geçmektesin bakıyorumda ama bende bu kadar malum sahur var snra kalkamayınca böyle küçüklerin diline düşüyorum  :haha:
neyse sana iyi oturmalr nasılsa sahuru yapacaksın pc nin başında yarında iftarda uynanırsın ohhhhhhhhhh kebapsınız valla ah siz erkekler neyse yaw lafı uzattıkça uzatıyorum iyi geceler sana byby:)
boya meslesine yarın sorarım senin için güzel bi renk düşünürüm artık  :zopa:

rose_iz

fevziş yakamoz bgn iftar için misaifrliğe geldim biliosunuz. ama bureda msn. malesef yüklü değil yani pc.de :D burda online olupta msn.de olmamamı yanlış anlamayın arkadaşlar

...mystery...

ben çıkıyorum herkese iyi geceler sahura kalkıcakmışız kalkamazmışım annem öyle diyo artık kalkabilirmiyim bilemicem ama ;D kendinizi iyi bakın byby:)

rose_iz

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: rose_iz - Eylül 13, 2008, 12:50:00 ÖÖ
fevziş yakamoz bgn iftar için misaifrliğe geldim biliosunuz. ama bureda msn. malesef yüklü değil yani pc.de :D burda online olupta msn.de olmamamı yanlış anlamayın arkadaşlar

açıkcası ben yanlış anlamışdım yaw rose ;D

(LALEZAR)

esma 41

Hayirli sabahlar,

nasilsin lalezar?

Bizden baska kimse yok... 

Sahuru ettik....uykumuz kacti. 

Hadi hayirlisi  :)

(LALEZAR)

hayırlı sabahlar arkadaşım..

evet aynen söylediğin gibi..

çok şkr iyim ..

umuyorumki sende iyisindir..

bu sabah açılışı biz yaptık sanıyorum:)

Allaha emanet olasuın..ben çıkıyorum uykum gelmişken kaçırmayayım:))))

esma 41

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Eylül 13, 2008, 06:34:50 ÖÖ
hayırlı sabahlar arkadaşım..

evet aynen söylediğin gibi..

çok şkr iyim ..

umuyorumki sende iyisindir..

bu sabah açılışı biz yaptık sanıyorum:)

Allaha emanet olasuın..ben çıkıyorum uykum gelmişken kaçırmayayım:))))
Bende iyiyim tesekkür ederim.
Evet bende ciksam iyi olacak.
Sana hayirli sabahlar diliyorum lalezar.

ALLAH a emanet ol.....

Görüsmek ümidiyle...  byby:)

fevziş

iyi akşamlar arkadaşlar naslsınız görüşmeyeli

yakamozlu_gece

teşekkürler fevziş kardeşim sen nasılsın....

fevziş

iyiim Allaha şükür bugün ayrı bi güzel nedense(eşim duymasın da iftara babamgile geldim heralde ondan güzel geçti) :haha:

sizin gününüz nasıl geçti  kaç gündür kahve ikram etmiyordum  buyrun cofe:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 13, 2008, 11:01:57 ÖS
iyiim Allaha şükür bugün ayrı bi güzel nedense(eşim duymasın da iftara babamgile geldim heralde ondan güzel geçti) :haha:

sizin gününüz nasıl geçti  kaç gündür kahve ikram etmiyordum  buyrun cofe:)

teşekkürler kahve içinde enişte neden duymasın gittiğini ;D

yakamozlu_gece

timur hoşgeldin naber...  cofe:)

gece

Slm iyi geceler arkadaslar neler oluyor napiyorsunuz bakalim uzun zamandir gelemedim ;)