Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

biz kuzenlerimizle kardes gibiyiz yav görsen bizi imrenirsin yedimiz icitmiz ayri gitmez hepsiyle birimizin tirnana zarar gelsin ölürüz hepimizde valla beraber büyüdük biz bütün kuzenler bi arada birbirimize cok düsükünüzdür oyüzden

talay68

ne kadar güzelll   ya:)
bu ara kimseler ugramıyor buralara niye ki  ???

SEVGI-40

güzel degil be talay bak birin kaybettik bi yanimiz hep eksik hepimiz cok kötüyüz cok üzügünüz cok kötü bi aci keske bizde uzak olsaydik diyorum bazen

evt ya gelmiyo millet oruc baslarina vurdu galiba neyse gelirler

talay68

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 20, 2008, 12:26:13 ÖÖ
güzel degil be talay bak birin kaybettik bi yanimiz hep eksik hepimiz cok kötüyüz cok üzügünüz cok kötü bi aci keske bizde uzak olsaydik diyorum bazen

evt ya gelmiyo millet oruc baslarina vurdu galiba neyse gelirler
o konuyu açma lütfen sevgi

SEVGI-40

kapandimki acim emine ya icimde sanki cehennem atesi var valla ama neyse tmm üzmeyim senide

talay68

sürekli getirme aklına öyle  tickoff:)

talay68

kıııızzzlllaaarrrr bakmayın öyllle  buyrun katılın sizde tadını alamazsınız sohbetin ordan  :)

SEVGI-40

geliyo beemine nereye baksan görüyosun isde cok kötü biseymis Allah düsmanimin basina vermesin

talay68

Allahım sabrını versin sevgim çok kötü birşey Allahım kimselere vermesin bu konuyuda açıp sürekli üzme kendini lütfen 
bak yeni yeni moral bulmuştun

SELİN

selam arkadaşlar katılabilirmiyim sohbetinize

SEVGI-40

tmm emine üzülmemeye caliscam
gel selin buyur hosgeldin

SELİN

talay68

Alıntı yapılan: SELİN - Eylül 20, 2008, 12:33:36 ÖÖ
selam arkadaşlar katılabilirmiyim sohbetinize

gel hoşgeldin pek bi baktın dayanamadım davet edeyim dedim

talay68

iyiz iyiz ölmeyipte sürünenlerdeniz biz

SELİN

davete icabet etmemek ayıp olur 8 aylık üüyeyim fakat 3 gündür düzenli takılmaya başladım.sormadan katılırsam ayıp olur diye düşündüm

SEVGI-40

talay68