Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 100 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

herkese slm gece abla ribery sizede slm nasilsiniz
yav kimsecikler yok bu aralar nerde bu millet offoff:) offoff:)

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 21, 2008, 04:41:15 ÖS
herkese slm gece abla ribery sizede slm nasilsiniz
yav kimsecikler yok bu aralar nerde bu millet offoff:) offoff:)

dur vurma kfani taslara ben burdayim ;D

SEVGI-40

:haha:tmm vurmayim nasilsin yav bu benim kuzen nerelerde iymi kuzenimden haberim yok ben bu kizi gördügüm yerdeöldürcem kacacak delik arasin :zopa: :zopa:

gece

SEVGI-40

nasil olm be gece abla iy olmaya calisiyorum isde :'(

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 21, 2008, 04:45:31 ÖS
:haha:tmm vurmayim nasilsin yav bu benim kuzen nerelerde iymi kuzenimden haberim yok ben bu kizi gördügüm yerdeöldürcem kacacak delik arasin :zopa: :zopa:

coooooookkkkkk uzun zamandir bende kirsehirimi görmedim valla haberim yok umarim iyidir  :-\

SEVGI-40

arayim benbi yarin deli yav bu kiz insan bi haber verir hep ben ariyom hanfendiyi neyse bugun kocasi evdedir rahatsiz etmeyelimm yarin ararim ilk is sabahin köründe ariycam  :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

fevzis ablacim hosgeldin nasilsin :D

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 21, 2008, 04:48:41 ÖS
arayim benbi yarin deli yav bu kiz insan bi haber verir hep ben ariyom hanfendiyi neyse bugun kocasi evdedir rahatsiz etmeyelimm yarin ararim ilk is sabahin köründe ariycam  :haha: :haha: :haha:

arada burayada yaz bakalim bende merak ettim umarim iyidir ;)

SEVGI-40

tmm yazarim ;)iydir iydir Allah göstermesin ama kötü haber cabuk duyuluyo be ablacim.ben en sonki kötü haberi saat sabahin 6 sinda duymusdum erken duyuluyo anlican.iyi kirsehir bilirim ben ;)ama yinede merak ettim ;D

fevziş

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 21, 2008, 04:54:10 ÖS
fevzis ablacim hosgeldin nasilsin :D
hoşbulduk canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın

gece

SEVGI-40

sanada ayni cvp iyi olmaya calisiyorum ama bi türlü olamiyorum :'( :'( :'(

fevziş

Alıntı yapılan: gece - Eylül 21, 2008, 05:00:15 ÖS
bende iyiym :P fevzis sagol :)
ayyyyyyyy kusura bakma abla ya baştan alıyorum  ablacığım nasılsın sevgi nasılsın utanan:)

gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 21, 2008, 05:03:42 ÖS
ayyyyyyyy kusura bakma abla ya baştan alıyorum  ablacığım nasılsın sevgi nasılsın utanan:)

ay ben saka yaptim  olsun ben alinmam öyle espiriydi sadece ;)

SEVGI-40

tmm basdan alalim
gece ablaya verdigim cvpayninsi sanada verim iyi olmaya calisiyorum ama bi türlü olamiyorum offffffffffff ya su kalbimi söküp cikartasim geliyo okadarki cok aciyo :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

fevziş

iyi ya sevindim alınmadığına bugün benim alınganlığım üzerimde ya herkesi öyle sanıyorum :embarassed: