Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

hadi herkese iyi geceler yarin sinav var biraz calisim hihi.kendinize iiyi bakin saglicakla kalin.yarin aksama gör+smek dilegiyle

yakamozlu_gece

yakamozlu_gece

gece

aleyküm selam nasilsin yakamoz ...

yakamozlu_gece

teşekürler gece iyiyim senden naber nasılsın...hava nasıl o taraflarda....

gece

Iyiyim komedi dükkani izliyorum süper ya  yaril:) hava soguk buarada  ya:)

yakamozlu_gece

bu tarafta çok tuhaf yarım saat güneş oluyo mas mavi hava sıcacık içeri giriyor dışarıya çıkıyorum aman Allahım bir rüzgar bir yağmur anlatamam sanki ev uçacak hemen eve giriyorum pc açıyorum az bakınıyorum camdan bir güneş perdeyi aralıyor bakıyorum yaz geri gelmiş yani bir türlü aklım ermedi....

gece

Almanya nin herzamanki havasi alisirsin yakamoz :)

yakamozlu_gece

Ne kadar küçük şeyler için ağlardık...
Bir tutam saç,bir oyuncak araba,bir bebek...
şimdi büyüdük...
Çok büyük olaylar bile ağlatamıyor bizleri...
Ölümler,iflaslar savaşlar...
şimdi daha mı güçlüyüz
Yoksa daha mı alışkın?
Hayatı öğrenmek
Alışmak mı acaba?

gece

Degil bence hayati yasamak bazen alismayi gerektirir okadar :)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: gece - Ekim 17, 2008, 05:09:45 ÖS
Degil bence hayati yasamak bazen alismayi gerektirir okadar :)

haklısın.. :)

...mystery...

herkese selam nasılsınız almancax ve sakinleri?? ben çok yorgunum bu akşam deliksiz uyucağıma eminim(herzamanki gibi :haha: ) ben şimdi gidiyim 5-10 dk.ya gelirim inşAllah.. :)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 17, 2008, 09:36:13 ÖS
herkese selam nasılsınız almancax ve sakinleri?? ben çok yorgunum bu akşam deliksiz uyucağıma eminim(herzamanki gibi :haha: ) ben şimdi gidiyim 5-10 dk.ya gelirim inşAllah.. :)
valla nasil olalim gizem bende bugun cok yoruldum cok calisdim okulu astim eve geldim funny:) funny:) funny:) funny:) funny:)

...mystery...

:haha: bende okulu asmak isterdim ama hapishane gibi kaçılmıyo kapıya birini dikiyolar duvarlarda yüksek.. :(

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 17, 2008, 09:52:38 ÖS
:haha: bende okulu asmak isterdim ama hapishane gibi kaçılmıyo kapıya birini dikiyolar duvarlarda yüksek.. :(
biz rahatiz gizem o yyönden istersen dersin ortasinda cikip git kimse bise diymez

...mystery...

:haha: süpermiş bizdede şöyle bişey var

DERSTEN ÇIK AMA OKULDAN ASLA!!!
:haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 17, 2008, 10:01:10 ÖS
:haha: süpermiş bizdede şöyle bişey var

DERSTEN ÇIK AMA OKULDAN ASLA!!!
:haha:
burda söyle bi sistem var cnm isteyen otutur dersi dinler istemeyen cikip gider kimse mecmur degildir o ögrenci istemiyosa ztn derste kalmasini da bi anlami yoktur.bence cok mantikli.