Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

dielosch

bişi sorabilirmiyim Einfamilienhaus bu ne bide bunun zwei lı olanı var sorun olmazsa çevirebilirmisin Onur Abi utanan:)

3,14

--> Einfamilienhaus, bir aile icin müstakil ev demek olmali.

Iki aile icin de;

"Zweifamilienhaus" sanirim.... :)

dielosch

sağol :D bir gün işime yarar inş. :D

3,14

--> Nerden geldi aklina? Baska bir sey sorsana bunu nerden buldun... ;D

dielosch

hiç ya ben öyle evlere bakmayı severim bakıyordum bunu ama bir türlü çözemedim yani tama 1 aile evi gibi bişide ne o öle 1 aile 2 aile onu anlamadım :D sağol ya yinee :D sorarım ben çok sorarım :D mesela bişi daha berlin humboldt üniversität için unter .... gibi bişi kullanıolar adres olarak çınarın altı mıydı neydi onun gibi bişi ama tam olarak neresi yani orası karışık oldu biraz ama anlamazsan adresi tam bulup yazıyım :D

dielosch

önceden öyle biş içıkıyordu şimdi sokak adını veriyor hayret :D Chausseestraße 96 diye :D nereler buralar tam adres veriyim yada Humboldt-Universität
Chausseestraße 96
10115 Berlin, Almanya :D

kirsehir7

ayyy ben kimleri görüyoruuuum.onur senmi geldiiin.hosgeldiiin valla özlettin kendini.   alkis:)  clap:)

3,14

--> Hosbuldum ben kimleri görüyorum.... :D :D Nasilsin?  Özledi mi herkes beni? utanan:)

kirsehir7

özledik özledikkk  utanan:)  ya:)

3,14

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 26, 2008, 05:07:12 ÖSönceden öyle biş içıkıyordu şimdi sokak adını veriyor hayret :D Chausseestraße 96 diye :D nereler buralar tam adres veriyim yada Humboldt-Universität
Chausseestraße 96
10115 Berlin, Almanya :D

Bu bahsettigini hic bilmiyorum... ;D

Cadde Numara
Postakodu iL
Ülke

:D

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ekim 26, 2008, 05:26:52 ÖSözledik özledikkk  utanan:)  ya:)

:) :)  Ben de sizleri cok özledim, forumu özledim.... utanan:)

dielosch

yine selamm :D
valla Onur abi sen gelmeden de senle tanıştım diyebilirim herkes seni çok seviyor yaa :D

3,14

--> Sag olsunlar.... utanan:)  utanan:)

dielosch

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 26, 2008, 06:07:41 ÖSyine selamm :D
valla Onur abi sen gelmeden de senle tanıştım diyebilirim herkes seni çok seviyor yaa :D
bende az anlatmamıştım yani... ;D

gece

Slm Almancax hayirli geceler olsun ;)
güzel bir haber kirmizi koltugun yeni kiracisi belli olmus gizem  ;D
söyle en klas sorularinizi hazirlayin gizem seve seve cevaplar  :haha: