Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

bende iyiyim gece ablacım sağol ama annemler yemeğe çağırıyorlar 5-10 dk.ya gelirim geldiğimde burda olursan görüşürüz hadi kendine iyi bak... byby:)

dielosch

dielosch

Aaa bu arada aşk olsun Gece Abla bill-miyormuydun Allah aşkına bilmeyen yok sanıyordum neyse tanımış oldun ;D

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: gece - Kasım 01, 2008, 01:16:08 ÖÖLalezar seni burda görmek negüzel  cok sükür iyiyim ;)
Almanca sayfalarinda takili kalmisim simdi farkettim Hosgeldin canim sen nasilsin :D

çok şkr ablacım bende iyim..

gece fazla kalamadığımdan geç cvp verdim kusura bakma lfn.

öpüyoruım kocamannn..

nasılsınız arkadaşlar...

Allaha emanet olun..

...mystery...

geldim geldim ben geldim nasılsınız almancax ve Dilara^m napıyorsun yaa bi konuşamadık... ;)

gece

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Kasım 01, 2008, 06:58:39 ÖSçok şkr ablacım bende iyim..

gece fazla kalamadığımdan geç cvp verdim kusura bakma lfn.

öpüyoruım kocamannn..

nasılsınız arkadaşlar...

Allaha emanet olun..

Sagolsin Lalezar ;)

...mystery...

bende geldim gece abla şimdi konuşabiliriz
nasılsın gece abla?? (kaç oldu bu bugün... ;) )

dielosch

...mystery...

dielosch

eee gel dedin bişi dicem dedim geldim tık yok ;D

...mystery...

yazdım sana msn'de o yüzden gerek yok artık dediklerimden biriydi... ;D

dielosch

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 01, 2008, 07:37:06 ÖSbende geldim gece abla şimdi konuşabiliriz
nasılsın gece abla?? (kaç oldu bu bugün... ;) )

Valla bilmem kac oldu ama ben yinede cevapliyayim sorunu iyi degilim simdi ya  :embarassed:

biraz öynce iyiydim hafiften basim agrimaya basladi ya :-\

ben gideyimde biraz yemek yiyeyim  Almanca calisinca basima agrimaya basliyo  :-[

dönerim birazdan  byby:)

...mystery...

tamam gece abla...

geçmiş olsun çok fazla ağrımaya başlamadan bir ağrı kesici falan içte geçsin ablacım... :)

bide afiyet olsun... byby:)

dielosch

geçmiş oslun Gece abla yaa girince şunu cevaplarmısın sözlükte reden in başına das koymuşlar ama öyle olmuyor diye biliyordum ben nasıl bi bilgilendirsen ??

...mystery...

olmaz yaa...o sözlük yanlış bence... :haha: (çok biliyorum yaa konuşuyorum işte... :haha: )