Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

...mystery...

neyse ben çıkıyorum siz o alıngan ceylanı bulurken herkese iyi geceler... byby:) hoşöakalın kendinize iyi bakın.... byby:)

MuhaяяeM

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 01, 2008, 11:54:42 ÖSKimmiş bu alıngan ceylan ya, çok merak ettik şimdi  ;D

Benim cok sevdigim bir arkadasim var da, kendisi biraz aligandir.
Onun icin ona hep alingan ceylanim derim . ;D

esma 41

SEVGI-40

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 01, 2008, 11:54:42 ÖSKimmiş bu alıngan ceylan ya, çok merak ettik şimdi  ;D
valla chef bende merak etimm kim bu alingan ceylan  :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

iyi geceler gizemcim görüsmek üzre

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 01, 2008, 11:57:41 ÖSBenim cok sevdigim bir arkadasim var da, kendisi biraz aligandir.
Onun icin ona hep alingan ceylanim derim . ;D

Yok canım o kadar da alıngan değildir o, günahını alıyorsunuz arkadaşınızın siz :D

SEVGI-40

tante ceylanimi büyük büyük yazdina göre bu forumdan galiba dogru tahmin etmismiyim

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 01, 2008, 11:59:09 ÖSYok canım o kadar da alıngan değildir o, günahını alıyorsunuz arkadaşınızın siz :D

Yok yok abartmiyorum kendisi gercekten cok alingandir. ;D

Aşil

yine yesillenmis findik dallari..... :laugh:

vatana millete hayirli olsun....

esma 41

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 02, 2008, 12:00:49 ÖÖtante ceylanimi büyük büyük yazdina göre bu forumdan galiba dogru tahmin etmismiyim

Tabi Forumdan birisi az önce Forumdan cikti kendisi ...  ;D

Bilmem anlatabildimmi ...  ;D

MuhaяяeM

Asistanım nerlerdesin sen yaa, hadi iş zamanı boş durmak yok :D

esma 41

Alıntı yapılan: Aşil - Kasım 02, 2008, 12:02:48 ÖÖyine yesillenmis findik dallari..... :laugh:

vatana millete hayirli olsun....

Amin ...  ;D

Hosgeldin Asil nasilsin?

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 01, 2008, 11:56:32 ÖSneyse ben çıkıyorum siz o alıngan ceylanı bulurken herkese iyi geceler... byby:) hoşöakalın kendinize iyi bakın.... byby:)

sende kendine iyi bak Gizem görüssmek üzere  byby:)

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 02, 2008, 12:05:13 ÖÖAsistanım nerlerdesin sen yaa, hadi iş zamanı boş durmak yok :D

Asistanmi halami ;D  :haha:

MuhaяяeM

kirsehir7

slm millet.ee bu alingan ceylan kimmis bende mirak ettim