Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Hosgeldin gizem güzel derslere bakiyorum Almanca tabiki ;) sen nasilsin ?

...mystery...

bende iyiyim gece abla ne olsun işte...sen çalış ben seni meşgul etmiyim istersen :angel:

...mystery...

merhaba adminim nasılsınız??? :) iyisinizdir umarım... :angel:

...mystery...

eeeeeeeeee nasılsınız??? ;D (zor algılıyorumda... ;D )

...mystery...

neyse ben çıkıyorum arkadan baskı var kapa bilgisayarı kapa diye ondan çıkıyım.... okey:) bu gün çok söz dinliyorum :angel: hadi hoşçakalın byby:)

İYİ GECELER.....!!!!!!!!!!!!!!!! dance:)

...mystery...

eeeeee hiç kimse bakmadımı buraya dünden beri.... :'( :'( :'( :'(

...mystery...

...mystery...

kimse yok hala... ;D neyse ben çıkıyım daha kadiköy'e gidicem ordanda okula gidip Ankara'ya gidicem dance:) çooooook işim var byby:)

dielosch

selamm kimse yok mu ??

her geldiğimde kimse olmuyor yaa zaten yazılım var stresliyim öff çok tırsıyorum 1 saat stres atmak için girdim ;D çıkıcam 4,30 da ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 09, 2008, 03:57:44 ÖSselamm kimse yok mu ??

her geldiğimde kimse olmuyor yaa zaten yazılım var stresliyim öff çok tırsıyorum 1 saat stres atmak için girdim ;D çıkıcam 4,30 da ;D
ben varım sen beni kimseden saymıyomusun :haha: şaka şaka.. ;D

ne yazılın var...?? ::)

...mystery...

kimse yokmu yaa dance:) ben birazdan gidicem kimseye rastlayamadım.. :embarassed:

...mystery...

bişey söylicem... sizdede bu yazılar(cafe almancax,laf lafı açıyor falan) kırmızı renkte mi??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

gece

YA ben maci izleyemiyorum ne oldu kac kac devam ediyo izleyenler varmi acep  ::)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: gece - Kasım 09, 2008, 07:43:26 ÖSYA ben maci izleyemiyorum ne oldu kac kac devam ediyo izleyenler varmi acep  ::)
gececim en son galatasaray feneri 1-0 yeniyordu....

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 09, 2008, 05:46:12 ÖSbişey söylicem... sizdede bu yazılar(cafe almancax,laf lafı açıyor falan) kırmızı renkte mi??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
yokk bende maviii ::)

gece

Ya artik Fb 3 GS 1 ne yazikki bende izlemeye basladim ama durum bu yani  :-\

dielosch

herkese selamm ;D aynı zamanda da  byby:)