Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 13, 2008, 09:32:47 ÖSbak ne çok yakışıyo sana gülmek ;) öyle üzülme... :)
canim benim sana yakisdigi kadar kimseye yakismiyodur eminim.

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 13, 2008, 09:34:09 ÖSaminnnnnnnnnnnnnn alahim dünya gözüyle meslegimi elime aldimi görürmüyüm acaba :'(
görürsün görürsün.... ya:)

acaba ben görürmüyüm daha 4 sene var ühüüüüüüüüü.... :'(

...mystery...

Alıntı yapılan: emosh - Kasım 13, 2008, 09:35:50 ÖSarkadaşlar kuusura bakmayn alay eder gibi oldu ama gidemedim ya :S :D
neden kusura bakalımki.... ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 13, 2008, 09:36:22 ÖSgörürsün görürsün.... ya:)

acaba ben görürmüyüm daha 4 sene var ühüüüüüüüüü.... :'(
canim senin 4 senen varmis benim 10 sene var

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 13, 2008, 09:36:18 ÖScanim benim sana yakisdigi kadar kimseye yakismiyodur eminim.
yok yok benden çok sana yakışıyor.... :)

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 13, 2008, 09:37:09 ÖScanim senin 4 senen varmis benim 10 sene var
yok ben üniversiteye girmek için dedim :) bitiricemde... 8 - 9 sene var benimde ;D ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 13, 2008, 09:37:15 ÖSyok yok benden çok sana yakışıyor.... :)
tmm tmm hadi senin dedigin olsun

...mystery...

emosh

:D sonuncu sınıfa doğru yaklaşınca hayatın 3.5 le  4.0 arasında olduğunu anlarsın çalışmaya başlarsınnnn :D

...mystery...

Alıntı yapılan: emosh - Kasım 13, 2008, 09:39:33 ÖS:D sonuncu sınıfa doğru yaklaşınca hayatın 3.5 le  4.0 arasında olduğunu anlarsın çalışmaya başlarsınnnn :D
yok sonuncu sınıfa gerek yok ben şimdiden anladım... ;D (bana dedin dimi ben üstüme alınırımda bazen... :-\ )

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 13, 2008, 09:34:09 ÖSaminnnnnnnnnnnnnn alahim dünya gözüyle meslegimi elime aldimi görürmüyüm acaba :'(
ay niye göremezmissinnn... bende sizin gibii oooo daha liseye gececemde daha üniversite okuycamdaaaa oohhh ha babam ha diyodumkiii liseyide atlattik üniversiteyide bitirdik cok sükür meslegimide elime aldimm vallaa olmaz diye bise yok arkadaslarr kur;) yeterkii isteyinn ya:)

...mystery...

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 13, 2008, 09:42:10 ÖSay niye göremezmissinnn... bende sizin gibii oooo daha liseye gececemde daha üniversite okuycamdaaaa oohhh ha babam ha diyodumkiii liseyide atlattik üniversiteyide bitirdik cok sükür meslegimide elime aldimm vallaa olmaz diye bise yok arkadaslarr kur;) yeterkii isteyinn ya:)
okey:) okey:) okey:) okey:) okey:)

emosh

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 13, 2008, 09:41:14 ÖSyok sonuncu sınıfa gerek yok ben şimdiden anladım... ;D (bana dedin dimi ben üstüme alınırımda bazen... :-\ )
sana dedim :d ya :d ama bende hala o 3.5 yok :d çok rahatm nedense hiç çalışmıorm :d dersane her hafta 800 soru verio çözmüormm.... :S

SEVGI-40

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 13, 2008, 09:42:10 ÖSay niye göremezmissinnn... bende sizin gibii oooo daha liseye gececemde daha üniversite okuycamdaaaa oohhh ha babam ha diyodumkiii liseyide atlattik üniversiteyide bitirdik cok sükür meslegimide elime aldimm vallaa olmaz diye bise yok arkadaslarr kur;) yeterkii isteyinn ya:)
cok isitiyorum hemde ablacim ya ins cabuk gece bu günler kavusurum biran önce meslegime

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 13, 2008, 09:43:44 ÖScok isitiyorum hemde ablacim ya ins cabuk gece bu günler kavusurum biran önce meslegime
insAllahhh ablacimmm... ama mesleginizz icin cok dogru bir secim yapin...
mesleginizi sevin ama sakin parasi cok cazip olan bir meslegi sirf yatirim icin secmyinn...

...mystery...

Alıntı yapılan: emosh - Kasım 13, 2008, 09:43:13 ÖSsana dedim :D ya :D ama bende hala o 3.5 yok :D çok rahatm nedense hiç çalışmıorm :D dersane her hafta 800 soru verio çözmüormm.... :S
bende geçen sene OKS'ye hazırlanırken çözmüyodum sınav yaklaştıkça çözüyosun ama merak etme... okey:) bu sene bile çözüyorum :-\ çok garip bi duygu tam dinlenicem derken daha beter bi maratonun içine düşüyosun.... :)

...mystery...

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 13, 2008, 09:45:34 ÖSinsAllahhh ablacimmm... ama mesleginizz icin cok dogru bir secim yapin...
mesleginizi sevin ama sakin parasi cok cazip olan bir meslegi sirf yatirim icin secmyinn...
Moleküler Biyoloji.... ;D nasıl?? :haha: