Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga55

evet yakiniz esimin vize cikarsa bu yilarda :D gün demiyom hafta demiyom yilarda diyom cayini icmeye geliriz :D
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 22, 2008, 11:48:33 ÖShimm okadar uzak degilsin bizee :laugh:

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 22, 2008, 11:48:20 ÖSvalla yaza kadar vermem lazımm zaten her sabah rejım yapcamla başlıyorum ama sonra o rejımın devamı gelmıyo ama bu kez kararlıyım duygucumm yaa bu arada ben zng ereğlideyim insAllah Almanyaya gitcemm
gel gell valla  ;D
benim bulundugum sehirde %90 zonguldakli valla. burasi maden bölgesi oldugu icin zamaninda zonguldaktan cok fazla göc olmus... kime sorsam zonguldaklii

zeytin

yaa benim aralıkta nikahım olcaktaa şu çapraz sorgu kafama takıldıı o yüzden ben biraz bu çapraz sorgudan korktumdaa

...mystery...

çapraz sorgu nedir yaa.... :haha:

...mystery...

çok cahil hissettim kendimi... ;D ;D

zeytin

duygu sen nerdesinn almanyanın

Tolga55

seni capraz sorguya cagirdilarmida  ?? korkma 10 kisiden birni  cekiyorlar
Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 22, 2008, 11:51:28 ÖSyaa benim aralıkta nikahım olcaktaa şu çapraz sorgu kafama takıldıı o yüzden ben biraz bu çapraz sorgudan korktumdaa

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 22, 2008, 11:47:26 ÖSBu AradA duygu Abla Sen demistin ya bana esinin Vizesi 29 Kesin Yetisir Yetmiscek Artik Capraz Sorgu Filan Yabtilar Halen Bekliyok :D
evet ya gecen gün okudum baya moralim bozuldu...
sikma canini insAllah cikarrr hemm bide bakmissin esini alip bize cay icmeye gelmissinn cofe:)

Tolga55

neden  gel biz de erkek erkeye konusalim :D
Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 22, 2008, 11:52:34 ÖSçok cahil hissettim kendimi... ;D ;D

Tolga55

kekde yabcan ama :D yoksa gelmem
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 22, 2008, 11:53:01 ÖSevet ya gecen gün okudum baya moralim bozuldu...
sikma canini insAllah cikarrr hemm bide bakmissin esini alip bize cay icmeye gelmissinn cofe:)

zeytin

saçma  sapan sorular eşini nekadar tanıyon gibilerden 50 soru soruyolarmış sanki ben onu takip ediyorum hergünn ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 22, 2008, 11:53:16 ÖSneden  gel biz de erkek erkeye konusalim :D
erkek erkeğe derken??? ;D

beni erkekmi zannettiniz... :haha: yoksa ben yanlışmı anladım

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 22, 2008, 11:52:41 ÖSduygu sen nerdesinn Almanyanın
HAMM dayim gerci belki bilmezsin ama DORTMUNDA YAKINIM: sen nerye gelceksin?

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 22, 2008, 11:53:56 ÖSsaçma  sapan sorular eşini nekadar tanıyon gibilerden 50 soru soruyolarmış sanki ben onu takip ediyorum hergünn ;D
:haha:

Tolga55

zeytin sikma canini dogal sorular bunlar yahuu nezaman tanisdiniz filan milan forumda hem sorularin tamami var türkce almanca
Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 22, 2008, 11:53:56 ÖSsaçma  sapan sorular eşini nekadar tanıyon gibilerden 50 soru soruyolarmış sanki ben onu takip ediyorum hergünn ;D

zeytin

hım herkesi çağırmıyolar yanii şimdi ya beni çağırılarsa pekü neden herkesi çağırmıyolar

Tolga55

ama benim Avrat HErgün beni takip etmis :D  senin Herif seni etmiyormu :D