Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 27, 2008, 09:00:03 ÖShoşgeldin zeytin bayadır karşılaşamamıştık nasılsın?? ;)
iyidir şekerim yaa nolsun bu aralar geç giriyorum sen olmuyosun o yüzdendirr :)

...mystery...

dielosch

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 09:02:08 ÖSdielosch aaa o zaman sey yaparız madem kalabalığız ben bı arkadasım var onun kamyonu var ona dolar gideriz sizi soğukta yürütmem yaril:)
süpermiş yaaa hadi toplanın kamyonaaa  :haha: sohbete ordan devamm  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 27, 2008, 09:04:15 ÖSiyidir şekerim yaa nolsun bu aralar geç giriyorum sen olmuyosun o yüzdendirr :)
büyük ihtimalle ;D

kirsehir7

dielosch

aaa 1000. mesajımı göndermişim az önce  :haha:  hiihi:) halayy:) clap:) dance:)

zeytin

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 27, 2008, 09:02:38 ÖSvalla zeytinciğim barmenimiz sağolsun karnımızı doyurduk üstüne pasta mı dersin meyve salatasımı ne istersen onu da yedik... şimdide disco işini konuşuyorduk üzerine geldin ;D
hımm anladımm  ;) yani bugün kendinize tetilmi ilan ediyorsunuz ;D

Senosh_K

dielosch

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 27, 2008, 09:06:23 ÖShımm anladımm  ;) yani bugün kendinize tetilmi ilan ediyorsunuz ;D

kutlama var da kutlamanın asıl sahibi Tolga yok ortalarda  :haha:

kirsehir7

geliyoom ozaman cekilin yoldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.düüüüt düüütttt  dance:)

zeytin

size şimdi gidiş geliş araba lazım ben götürüyüm sizi ama benide alırsanızz ;D

Senosh_K

:haha: :haha: :haha:

yaaaa bende gelicemm  >:(

godbarmen

dielosch bi sorun var ama oda ben taxi parasını verırım dedım taxıyle gıtmedığımıze göre ben benzın parasından muhaf ım değil mi? hem size koskoca kamyon getırecem dıscoya hiç gıttın mı sen kamyonla çok hava oluyo ama  bıde kornasına basıcaz dısconun önunde offfffffff matraha bak

kirsehir7

gel senosch geeeel  clap:)  dance:)   dance:)  dance:)

godbarmen

godbarmen

merhaba kırşehir7 hoşgeldin