Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 27, 2008, 09:08:55 ÖSsize şimdi gidiş geliş araba lazım ben götürüyüm sizi ama benide alırsanızz ;D
barmen ayarladı kamyonla gidicez sen de gelicen tabiki  :haha:

Senosh_K

dielosch

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 09:10:07 ÖSdielosch bi sorun var ama oda ben taxi parasını verırım dedım taxıyle gıtmedığımıze göre ben benzın parasından muhaf ım değil mi? hem size koskoca kamyon getırecem dıscoya hiç gıttın mı sen kamyonla çok hava oluyo ama  bıde kornasına basıcaz dısconun önunde offfffffff matraha bak
dimi yaaaa süper hava atarız bir de almanca konuştunuz mu 2kat hava ohh değmesin keyfimize  :haha: bu arada  tabiki muafsın canım   :haha:

godbarmen

kamyonu ayarladım ben ya.arabaya gerek yok.....kimlik leri almayı unutmayınyanınıza

zeytin

hımmm barmen eğlendirecekmisin bizii şimdii

...mystery...

ben gelmiyim mi ama ben ısmarlıcam mantıken gelmem gerek dimi??? ;D

Senosh_K

...mystery...

;D o zaman bende geliyim isterseniz ::) (sanırım kaytarmaya çalışıyorum ;D )

godbarmen

ben bu kadar ıyı bı akşam gecermedım .hiç bi şeye para vermıyom aman  dance:) dance:) dance:)......yarın da okul tatil olsa öğrenci arkadaşlarımız için ne iyi olurdu...

dielosch

dimi gizem hep böyle yapıyorsun bişi soruyorsun kendiin cevap veriyosun bitiyorum bu haline yaaa ama tabi karşımdayken dah güzel oluyor  :haha:

...mystery...

dielosch

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 09:14:42 ÖSben bu kadar ıyı bı akşam gecermedım .hiç bi şeye para vermıyom aman  dance:) dance:) dance:)......yarın da okul tatil olsa öğrenci arkadaşlarımız için ne iyi olurdu...
valla süper olurdu yaaa keşke olmasa  :haha:  clap:)

godbarmen

mystery sen ödicektin unuttun mu? hesabı

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 27, 2008, 09:14:49 ÖSdimi gizem hep böyle yapıyorsun bişi soruyorsun kendiin cevap veriyosun bitiyorum bu haline yaaa ama tabi karşımdayken dah güzel oluyor  :haha:
bilmem hiç dikkat etmedim ama bence öyle daha eğlenceli oluyo yapıyosamda... ;D ;D

dielosch

bu seferlik bizden yarın da artık bi şeyler ısmarlarsın barmen bey  ;D

godbarmen

ne diyolar ona schade chocalade gibi bişey di galıba (ögrenci arkadaşlar için)