Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

dielosch

hepinize tekrar selam ne konuştuğunuzu takip edemedim Esma Ablanın videosunu izliyordum eeee nasılsınız kim var kim yok son durumda  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 29, 2008, 08:31:31 ÖS
hepinize tekrar selam ne konuştuğunuzu takip edemedim Esma Ablanın videosunu izliyordum eeee nasılsınız kim var kim yok son durumda  :haha:
ben varım herkes sustu birden nasılsın ???

...mystery...

bende varım ama yok gibi bişeyim kalbim sıkışıyo çok kötü... :'( esma ablanın videosundan dolayı... :'(

dielosch

selam zeytin iyiyim sen nasılsın ??? nasıl gidiyor hayat dünden beri bir değişiklik var mı ??

valla dün disco çok yordu beni sabahta erken kalktım sonra öğlen 1 de bi uyumuşum akşam 7 de uyandım ;D

zeytin

ya arkadaşlar ben yazı rengini değiştiremiyorum neden acaba nasıl oluyo fikri olan varmı

zeytin

kaççttımmm yine zeeyyttiinn diye seslenıyorumm  offoff:) offoff:) offoff:)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 29, 2008, 08:38:10 ÖS
bende varım ama yok gibi bişeyim kalbim sıkışıyo çok kötü... :'( esma ablanın videosundan dolayı... :'(

izleme o zaman yaa o kadar kötü oluyorsan  :'(  :-*

...mystery...

yazıcağın rengi seç yazcağım metnide arasına yaz... ;D

yada

yazdıktan sonra tümünü tara yazıcağın rengi seç öylede olur... ;)

zeytin

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 29, 2008, 08:38:16 ÖS
selam zeytin iyiyim sen nasılsın ??? nasıl gidiyor hayat dünden beri bir değişiklik var mı ??

valla dün disco çok yordu beni sabahta erken kalktım sonra öğlen 1 de bi uyumuşum akşam 7 de uyandım ;D
:haha: bende aynı kalktımm ewde misafir varda sinirliyim azıccııkk

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 29, 2008, 08:39:36 ÖS
izleme o zaman yaa o kadar kötü oluyorsan  :'(  :-*
izlemedim zaten... ama aklıma geliyo... :(

...mystery...

ama çikolata yedim biraz geçti... :)

SEVGI-40

niye yav evde misafir var diye sinirlenirmi insan hic bize gönder ben severim misafiri kalabalik evi misafir gelmeyen eve melek gelmezmis  okey:)

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 29, 2008, 08:39:48 ÖS
:haha: bende aynı kalktımm ewde misafir varda sinirliyim azıccııkk
benim de annemler misafirliğe gitti rahatım evde ben de öyle oluyorum bazen misafir gelince  :haha:

...mystery...

ohoooo.... ;D annem çalıştığı için bize az misafir gelir babamında işi çok sinir yıpratıcı misafirliğede gitmezler arada yazın karşı komşuya beni hep çağırırlar ama ben hiç gitmedim bu sene gidicem eee Almanca pratik yapıcam ;D 1 saat fazla pratik 1 saat fazla pratiktir yani... :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 29, 2008, 08:44:15 ÖS
ohoooo.... ;D annem çalıştığı için bize az misafir gelir babamında işi çok sinir yıpratıcı misafirliğede gitmezler arada yazın karşı komşuya beni hep çağırırlar ama ben hiç gitmedim bu sene gidicem eee Almanca pratik yapıcam ;D 1 saat fazla pratik 1 saat fazla pratiktir yani... :haha:

:haha: koptum yaaa  yaril:)

...mystery...

dip not geçiyim... ;D

pratik yapmak için gerekli ilk şey ne??

önce dili öğrenmek gerek dimi?? ;D

bir dili öğrenmek için 8 ay yetermi yeterde artar bile.. ;D (artmazda en azından azıcık konuşmak için ;D