Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

dielosch

yok biliyorum ben başkaları için sölemiştim sevgi kibar felan diye  ;D

dielosch

hoşgeldin sena nassın bakem ??

SEVGI-40

ezberlesen bile zmnla kullanmayinca unutuyosun

Senosh_K

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 29, 2008, 09:05:06 ÖS
:haha: ben bugüne kadar hiç oturup kelime ezberlemedim ezberleyemem de ;D o kelimeyle ilgili cümle kurmadan günlük hayatta kullanmadan kısaca pratik yapmadan hiç öğrenemem yazılıdan önce bi baktım kelimelere hiç bakmadığım yerler varmış son gün baya bi çalıştım cümle kurdum pratik yaptım ama yine baya bi kelime kalmıştıu ben de hepsi bitsin diye ezberlemeye kalktım yazılıda o kelimeleri hiç ama hiç hatırlamadım veeee yinee ezberlemenin ne kadar yararsız olduunu gördüm bazıları ezberle öğrenme arasındaki farkı göremiyorlar sen kelimeyi biliyorsan ezberleiş oluyorsun diyorlar ama çok farklı neysee onalrda anlar bir gün umarım  ;)
ben oturup ezberleyince anlıyorum unutmuyorum ama işime yarıcak kelimeleri bulamıyorum biri bana verse sürekli kullanılan kelimeleri oturup ezberliyim 5 günde ezberlemek ve unutmamak problem değil sadece bulmak sorun sözlükten ezberleyemem çok saçma eee kelimeleride hazır bulamıyorum o zaman napıcam böyle oluncada dil öğrenmeyi sevmiyorum klasik öğrenciler gibi öğretmeni sevmezsem ve yapamazsam o derside sevmiyorum ne yazıkki... :-\

dielosch

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 29, 2008, 09:06:43 ÖS
ezberlesen bile zmnla kullanmayinca unutuyosun

ben ezberin işe yaradığını düşünmüyorum işte bu yüzden günlük hayatta bi yer açıcaksın o kelimeye sen ona değer vermezsen o sana hiç vermez  ;)  ;D

...mystery...

dielosch

bizde iyiyiz işte nolsun  halayy:)

onurs

Selams almancax insanları...

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 29, 2008, 09:08:12 ÖS
ben ezberin işe yaradığını düşünmüyorum işte bu yüzden günlük hayatta bi yer açıcaksın o kelimeye sen ona değer vermezsen o sana hiç vermez  ;)  ;D
ama oturup cümle kurmak sıkıcı.... hiihi:) ben sıkıcı şeylere hiç dayanamam 1 gün içinde nefret ederim en fazla nefret etmem için 3 gün yeter yani sıkıcı oldumu... dance:)

...mystery...

Senosh_K

dielosch

Alıntı yapılan: onurs - Kasım 29, 2008, 09:09:40 ÖS
Selams almancax insanları...

ooo hoşgeldiniz nasılsınız ??

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 29, 2008, 09:10:18 ÖS
iyi olun hepp  halayy:) alkis:) yuppi:) :haha:
sağol sena senin sınavın vardı geçen gün ne oldu o belli oldu mu??? ;)

onurs

dielosch