Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurs

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 29, 2008, 09:27:28 ÖS
bende gamzeyi sevmem... tickoff:) öyle bi arkadaşım vardı hiç sevmezdim o yüzden sevmem... :-\ senin gamzen yok mu dilara?? :::) benim bi tarafta 3 tane var... ;D ;D BİLLmem farkettin mi?? ;)

bi tarafta üç tane  :o

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 29, 2008, 09:27:09 ÖS
:haha: o ne be buraya gel soruyu cevapla felan gibi bişi mi yada ne çok merak ettim salladım hee fransızcayla uzaktan yakından alakam yoktur şimdi gelicek cevaba bakınca anlarsınız ne kadar çok anladığımı fransızcayı  :haha:
gel soruyu cevapla gibi bişey değil.. ;D

nasılsın iyimisin gibi kalıplar veriyodu buda senin adın ne demek cevabıda "Je m'appelle Gizem" olucaktı... ;D bu cevabı verdim ama... ::) biraz geç olmuştu... yaril:)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 29, 2008, 09:27:28 ÖS
bende gamzeyi sevmem... tickoff:) öyle bi arkadaşım vardı hiç sevmezdim o yüzden sevmem... :-\ senin gamzen yok mu dilara?? :::) benim bi tarafta 3 tane var... ;D ;D BİLLmem farkettin mi?? ;)
hiç dikkat etmedim aaaa  :o  :haha:

SEVGI-40

timur abi nerelerdesin ya hosgeldin

dielosch

:haha: gördünüz mü  :haha: süperde fransızcam var  yuppi:)

...mystery...

Alıntı yapılan: onurs - Kasım 29, 2008, 09:29:31 ÖS
bi tarafta üç tane  :o
sol yanağımda 3 gamze var çapraz çapraz gidiyo ama sağ tarafta yok.. ;D

onurs

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 29, 2008, 09:30:45 ÖS
sol yanağımda 3 gamze var çapraz çapraz gidiyo ama sağ tarafta yok.. ;D

:D iyimiş

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 29, 2008, 09:30:39 ÖS
:haha: gördünüz mü  :haha: süperde fransızcam var  yuppi:)
ama Almanyada dersler İngilizce arada Almanca bazende Fransızca işleniyomuş bugün annem beni kursta beklerken okumuş... ;D ;D

...mystery...

godbarmen

onurs

...mystery...

dielosch

benim bilidğim iki şekildede olyuor yani sen seçiyorsun nası lburda ing türkçe diye ayrılıyorsa ordada öyle almnca ingilizce diye ayrılıyor diye biliyorum ...

dielosch

hoşgeldin godbarmen gelir gelmez çalıştırma istemiyorum ama çok susadım yaa bi bardak su alabilirmiyim utanan:)  :haha:

onurs

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 29, 2008, 09:34:48 ÖS
benim bilidğim iki şekildede olyuor yani sen seçiyorsun nası lburda ing Türkçe diye ayrılıyorsa ordada öyle almnca ingilizce diye ayrılıyor diye biliyorum ...

bendde öyle biliyorum

godbarmen