Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

godbarmen

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 12, 2008, 04:57:53 ÖS
yok yaa laptop tam istedigim hizda degil ama idare ediyorum simdilik.  ;)
enişte 2 tane alması lazım lap topu

kirsehir7

Alıntı yapılan: godbarmen - Aralık 12, 2008, 04:58:43 ÖS
   enişte 2 tane alması lazım lap topu

funny:) bencede  ;D cimrilik yapmayi birakip 2 tane alsin yaaa   tickoff:)

dielosch

Alıntı yapılan: godbarmen - Aralık 12, 2008, 04:57:17 ÖS
l think so wonderfull olacak galıba

bize öyle kurduruyorlar I think sanırsam yani sonra yine özneyle ama bilemem burdaki hocalara pek güven olmaz  :haha: yani bazıları hariç tabii  kur;)

godbarmen

dielosch

kırşehir resimdeki senmisin ? bu kaçıncı soruşum acepp  :haha:

godbarmen

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 12, 2008, 04:59:54 ÖS
bize öyle kurduruyorlar I think sanırsam yani sonra yine özneyle ama bilemem burdaki hocalara pek güven olmaz  :haha: yani bazıları hariç tabii  kur;)
bencede güvenılmez her hocaya...örneğin Ataan abi çift cevaplı sorular soruyo:)))))) hangisi ni ilk söylersem yanlış diyo

kirsehir7

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 12, 2008, 05:00:37 ÖS
kırşehir resimdeki senmisin ? bu kaçıncı soruşum acepp  :haha:

yaril:)  yaril:) ne o coook mu cirkin cikmisiim  ;D

godbarmen

Sayın Gece burdamısınız?

kirsehir7

sorunun ilk defa görüyorum canim.yok ben degilim ben ondan daha güzelim   kur;)  ;D

dielosch

Alıntı yapılan: godbarmen - Aralık 12, 2008, 05:01:35 ÖS
  bencede güvenılmez her hocaya...örneğin Ataan abi çift cevaplı sorular soruyo:)))))) hangisi ni ilk söylersem yanlış diyo

koptum yaaaa sevdim ben ATAAN'ı o zaman  :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 12, 2008, 05:01:58 ÖS
yaril:)  yaril:) ne o coook mu cirkin cikmisiim  ;D
yooo hayır çok hoşmuşsun dicektimde cevap yazmışsın ben ondanda güzelim diye biliyorum canım çok güzelsin gerçekten aksini iddia eden varsa karşısında beni bulur zaten  :zopa:  :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 12, 2008, 05:03:02 ÖS
sorunun ilk defa görüyorum canim.yok ben degilim ben ondan daha güzelim   kur;)  ;D

hep öyle oldu zaten yazdığımda çıkmış oldun göremedin olsun şimdi gördün yaaa  utanan:)  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 12, 2008, 05:05:41 ÖS
yooo hayır çok hoşmuşsun dicektimde cevap yazmışsın ben ondanda güzelim diye biliyorum canım çok güzelsin gerçekten aksini iddia eden varsa karşısında beni bulur zaten  :zopa:  :haha:

ayyy sagol canimm  utanan:)

godbarmen

dielosch

Alıntı yapılan: godbarmen - Aralık 12, 2008, 05:10:07 ÖS
??? ??? ??? tickoff:) tickoff:) :haha:

kızma yaa ama tam benlik ben de çok yapardım özellikle bazı salaklara yanlış anlama sana öyle bişi demiyorum zaten benim yaptığıma tühlenenler salaktı çünkü çok saçmaydı yaptığım diyordum ki ben siyahımı tuttum beyazımı tahmin et ?? siyah derse hayır beyazdı beyaz derse bilemedin siyahtı özellikle kardeşimi küçükken sinir ederim hali çok komikti sinirden kıpkırmızı oluyordu  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 12, 2008, 05:13:16 ÖS
kızma yaa ama tam benlik ben de çok yapardım özellikle bazı salaklara yanlış anlama sana öyle bişi demiyorum zaten benim yaptığıma tühlenenler salaktı çünkü çok saçmaydı yaptığım diyordum ki ben siyahımı tuttum beyazımı tahmin et ?? siyah derse hayır beyazdı beyaz derse bilemedin siyahtı özellikle kardeşimi küçükken sinir ederim hali çok komikti sinirden kıpkırmızı oluyordu  :haha:

cani aBLAAAAAAA  ::)