Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

ne güzel senin 2 gün sonra benimki yarın... ;D hemde 2. ders ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 16, 2008, 09:13:05 ÖS
ne var yaa site açılmıyodu yaa 2 gün sonra yazılım var mat ve ben hiç bişey bilmiyorum oturup çalışayım dedim bi baktım ki olmayacak bi mucize lazım bana off offf  :cryla:
ayrıcaaaaaaaaaaaa...... :zopa: site açılmıyosa adamlar koooooooooosssssskoooooooooooooccccccccaaaaaaaaaaaaaa msn'i bulmuşlar

o da mı açılmıyodu.... :zopa: :zopa:

dielosch

yaa giremedim yaaa off sende  tickoff:)  ;D

...mystery...

...mystery...

bak dilara matematik için bugün bizim hoca bişeyler dedi ama.... :D istersen bi dene belki işe yarar... :)

"hergün eve gittiğinizde sınıfta çözdüğümüz örnekleri çözümüne bakmadan tekrar çözün..eğer çözemezseniz çözümüne bakın anlamazsanız arkadaşlarınıza sorun-o da en verimli çalışma yöntemlerinden biridir- baktınız öylede anlamadınız(siz gerizekalısınız ;D bunu demedi tabi ;D ) gelin bana sorun dedi böyle yaparsanız hergün hem konular birikmez hemde iyice yerleşmiş olur" dedi

sen bu 2 gün içinde çözdüğünüz örnekleri tekrar çözmeye çalış konuyu bilmiyosan ya defterden çalış ya babana sor konuyu öğren sonra örnekleri çöz sonra azıcık test çöz olur yaa ;D korkma bu kadar :haha:

hem daha 2 gün var işte :haha:

dielosch

off yaa çok konu var ama bundan sonra seni koçum ilan ediyorum beni dürtükle bişey yap çalışmamı sağlaa  :haha:

...mystery...

emriniz olur sahip ;D ;D ;D

şimdi kalk saat daha çok geç değil kalk hemen mantık konusu çalış bitir 2-3 test çöz (topu topu 3 test ;D ve azıcık bilgi o kadarda boş değilsindir biter hemen ;) ) yarında eve gelir gelmez otur yemek ye hemen ders çalışmaya başla diğer 3 konuyu bitir(ben bugün 4 konuyuda bitirdim testinide çözdüm üstelik şu anda burdayım işim bittiği için ;D ) onlarında testlerini çöz... ;D biraz hırs,biraz azim 4 sene sonra Almanya ;D yorulduğunda almanyaya gideceğimizi,üni.yi ve en önemlisi bunların hepsini Bill için ve senin kendi geleceğin için yaptığını unutma!!!! alkis:)

...mystery...

...mystery...

eeeeeeee nerdesin sonucu merak ettim ;D ;D ;D

...mystery...

ben çıktımmm herkese iyi geceler.... byby:) byby:)

dielosch

tamam mantıktan sorun yok kümeleri salla zaten ne kadr öğrensemde soruda yapamıyorum nasılsa iş bağıntı ve fonksyonlarr  :-[

gece

Slem tekrar Almancax sakinleri ...

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Aralık 16, 2008, 11:22:15 ÖS
Slem tekrar Almancax sakinleri ...

a.s. gece ,

nasilsin görüsmeyeli  ?  :)

gece

Cok sükür Yesillim iyiyim simdi daha iyiyim  :)

Bir kac gün almancax yoktu görüsemedik ne kadar aalismisim meger  :laugh:

mub@rek

gece

NİLSENAM

slm arkadaşlar.nasılsınız.