Zeki kadın

Başlatan khoLpa$aLı, Şubat 16, 2008, 02:56:50 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

khoLpa$aLı

Zeki kadın

New York`tan Los Angeles`e giden ucakta cingöz bir avukat ile sarışın bir hanım yanyana oturuyorlar.

Avukat hem hanımla yakınlaşmak hem de hoşça vakit geçirmek için bir oyun teklif ediyor. Kabul görünce oyunu anlatıyor:

-Size bir soru soracağım, cevabı bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz, sonra siz soracaksiniz bilemezsem ben size 50 dolar verecegim.

Ve ilk soruyu soruyor:

-Ay ile dunya arasindaki uzaklik ne kadardir? Kadın tek soz soylemeden cantasindan 5 dolar çıkarıp adama uzatmış ..

Soru sorma sırası sarışına gelmiş:

-Tepeye 3 ayakla tırmanip 4 ayakla aşağı inen şey nedir?

Adam dakikalarca düşünmüş ... Yanıtı bulamamış.. Cüzdanından 50 dolar çıkarıp kadına uzatmış. Kadın parayı kibarca alıp çantasına koyarken avukat merakla sormuş:

-Cevap ne?

Kadın tek kelime etmeden çantasını açmış ve 5 dolar çıkarıp adama uzatmış ....

tusem

Sonsuzluk Yolcusu

Ich habe auch den Witz sehr gelacht. Die Frau ist sehr klug.

secil26

sabah sabah iyi geldi bu fikra  ;D ;D
tesekürler

gütig

"Sizden tek istedigimiz bir tesekkür ederim yazmak. Cok mu sey istedik? Lütfen emege saygi duyalim."

Kholpa$ali kardesim. Emegine tabiki saygi duyuyoruz. Güzel paylasimlarini keyifle okuduk cogu kez...

Gerci her paylasimin icin "tesekkür ederim"  iletisi göndermemis olabilirim, ama burada senin ve güzel emeklerini bizimle paylasan tüm arkadaslarin "emegine saygi" duyuyorum. Bu benim acimdan hep böyleydi zaten...

Bu konuda seni üzen bir seyler mi oldu da, böyle hassasin. Onu pek anlamadim. Ama her ne olursa olsun, biz senin güzel paylasimlarinin degerini biliyoruz...Ve tekrar;

Emegine saglik kardesim...

Sparta

Teşekkürler kholpaşalı paylaşımın için..

Ben bu fıkrayı Zeki erkek olarak biliyordum ... Birileri değiştirmiş olmasın :D :D :D

khoLpa$aLı

Alıntı yapılan: gütig - Şubat 17, 2008, 08:49:11 ÖÖ
"Sizden tek istedigimiz bir tesekkür ederim yazmak. Cok mu sey istedik? Lütfen emege saygi duyalim."

Kholpa$ali kardesim. Emegine tabiki saygi duyuyoruz. Güzel paylasimlarini keyifle okuduk cogu kez...

Gerci her paylasimin icin "tesekkür ederim"  iletisi göndermemis olabilirim, ama burada senin ve güzel emeklerini bizimle paylasan tüm arkadaslarin "emegine saygi" duyuyorum. Bu benim acimdan hep böyleydi zaten...

Bu konuda seni üzen bir seyler mi oldu da, böyle hassasin. Onu pek anlamadim. Ama her ne olursa olsun, biz senin güzel paylasimlarinin degerini biliyoruz...Ve tekrar;

Emegine saglik kardesim...

sevgili gutig ablacigim ben zaten bu sitedeki arkadaslarin emege saygili olduklarinin farkindayim ama bazen kendini bilmezler insanda moral birakmiyorlar o sebepten bole bir yazi yazdim ben almancaxta olmaktan mutluyum ve sizleri tanimaktan.

gütig

Ayy, abla lafina nasil duygulandim anlatamam Kholpa$ali. Cok hosuma gitti. Tesekkürler beni ablaliga layik gördügün icin...Biz de senin almancax`ta olmandan cok mutluyuz...Güzel arastirmalarinla hep böyle ve burada kal...O kendini bilmezler de zaten bir seyler üretip yararli olamadiklari icin sadece saldirmayi bilirler...Sen moralini bozma böyleleri yüzünden...

emosh

çoook güzelll yaa :D hahaha  ellerine sağlık Kholpa$ali.

sevval

Gercekden zeki bi kadinmis.Benim kadar olmasada :P  ;D ;D

as

3,14

Paylaşımın için teşekkürler khoLpa$aLı! Güzel fıkraymış. ;D ;D ;D

lengur

Valla kadının zekisine ancak böyle hayal ürünü masallarda rastlanır.en azından benim için. :)