Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Başlatan esma 41, Şubat 23, 2008, 04:55:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Sahip olunan
28 (36.8%)
A
10 (13.2%)
Evrensel mant
15 (19.7%)
A
5 (6.6%)
Ac
4 (5.3%)
Anormal ve y
7 (9.2%)
Diger ...
7 (9.2%)

Toplam Oy Verenler: 67

Sparta

Hadiiiiii beee... :D

İnanayım mı şimdi? :D :D :D

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 04, 2008, 06:19:30 ÖS

Hadiiiiii beee... :D

İnanayım mı şimdi? :D :D :D

Ben simdi inan desem inancakmisin ;D ;D Ister inan ister inanma senin kararirin. :D ;)

serena

sparta ...öncelikle slm...bu senin görüsün,,kendince haklisindir,,belki dogru ifade etmedim ne demek istedigmi ,,,ama cevremdeki kiskanc insanlar hep yanlarinda tasidiklari insanin seviyesinden düsüklerr..neyse ben anlatamicam .en iyisi hic yazmasaydim...

Sparta

Sanada Selam ...
Yok iyiki yazdın.. Seviye olarak düşük derken ne konuda düşük.. Kültür olarak mı ,maddi olarak mı ? Manevi olarak mı?

Burda tartışmıyoruz ki.. Belki benim fikrimi değiştirebilirsin.Mantıklı açıklamasını yaparak...?

serena

ewt kültür anlaminda seviyesi düsük insanlar cok kiskanc oluyolar,,,ne sevmekle ne de kizdrmakla alakali ....bende bilemiyorum ..ama asla abartili kiskanmiyorum hicbirseyi hickimseyi...neden kiskaniclik oluyor onu da bilmiyorum

QUELLE35

valla ben size katılmıyorum arkadaşlar seven kıskanır yanlış bence.Kıskanmayan sevmiyor mu demek yani .Ben kıskançlık nasıl bir duygu daha tatmadım ama aşık oldum çokda sevdim yinede kıskanmadım .Önemli olan güvendir bence bir ilişkide iki tarafın mutluluğu için.Bana yapılmasını istemediğim beni sıkan bir hareketi karşımdaki kişiye yapmam olayın özü budur... 8) ::)

sevval

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Mart 05, 2008, 01:37:44 ÖS
valla ben size katılmıyorum arkadaşlar seven kıskanır yanlış bence.Kıskanmayan sevmiyor mu demek yani .Ben kıskançlık nasıl bir duygu daha tatmadım ama aşık oldum çokda sevdim yinede kıskanmadım .Önemli olan güvendir bence bir ilişkide iki tarafın mutluluğu için.Bana yapılmasını istemediğim beni sıkan bir hareketi karşımdaki kişiye yapmam olayın özü budur... 8) ::)

Sevgili pinarcim biz zaten kiskanmayan insan sevmiyordur demiyoruz. Olabilir senin duygularin ve yapin farklidir kiskanmaya bilirsin bu cok normal. Ama biz sevgideki guzel kiskancliklardan bahsediyoruz ve bu durumda güvenle kiskancligin hic bi alakasi yokdur.  ::)

QUELLE35

Alıntı yapılan: sevval - Mart 05, 2008, 02:26:58 ÖS
Alıntı yapılan: QUELLE35 - Mart 05, 2008, 01:37:44 ÖS

Sevgili pinarcim biz zaten kiskanmayan insan sevmiyordur demiyoruz. Olabilir senin duygularin ve yapin farklidir kiskanmaya bilirsin bu cok normal. Ama biz sevgideki guzel kiskancliklardan bahsediyoruz ve bu durumda güvenle kiskancligin hic bi alakasi yokdur.  ::)
diyosunn   ::) ;D

jentzsch

Kiskaanannlaar catlasin,kiskaanannlar catlasinnn ;D

esma 41

Ben maddi ,manevi olarak kimseyi kiskanmam amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sevdigimi kiskanirim ama belli ettirmem. ;D

Bence herseyden önce saygi gelir ,saygidan sora güvence gelir,güvenceden sorada
sevgi gelir . :-*
Son olarak da saglikli bir sekilde kiskanma gelir.
Asiri kiskanc olanlar icin de psikiyatr gelir . ;D

Sonsuzluk Yolcusu

Esma senin sairlik yaninda mi var? Döktürmüssün gine.

Sparta

Ben aşırı kıskançlık diye birşeye inanmıyorum.. İnsanlar davranışlarına dikkat ettiği sürece hiç kimse aşırı kıskanç olmaz...

Kıskananan kişi durduk yere aşırı tepki vermez ,Önce birkaç kere  uyarır şu hareketlerin beni rahatsız ediyor diye. Ondan sonra tabiki inadına kıskanDIRILINCA  suçlu kendisi oluyor..

Bence kıskandıranlar suçludur...

esma 41

Alıntı yapılan: Sonsuzluk Yolcusu - Mart 06, 2008, 02:53:33 ÖÖ
Esma senin sairlik yaninda mi var? Döktürmüssün gine.

Keske olsa  :'(.
Sairlik hic yok bende.
Bir kac defa kendimi zorladim siir yazmak icin , ama  :-[
icimden gelmiyor ne edim. :)

esma 41

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 06, 2008, 03:05:14 ÖÖ
Ben aşırı kıskançlık diye birşeye inanmıyorum.. İnsanlar davranışlarına dikkat ettiği sürece hiç kimse aşırı kıskanç olmaz...

Kıskananan kişi durduk yere aşırı tepki vermez ,Önce birkaç kere  uyarır şu hareketlerin beni rahatsız ediyor diye. Ondan sonra tabiki inadına kıskanDIRILINCA  suçlu kendisi oluyor..

Bence kıskandıranlar suçludur...

Hahahah hic gülecegim yoktu .
Hem kiskan hemde baskalari suclu olsun.  ;D

Bir insan her ne yaparsa yapsin ,yaptiklarindan kendisi sorumludur baskasi degil.
Bu benim fikrim. ;)

Sparta

Senin fikrine saygı duyuyorum...
Sende benim fikrime saygı duyarsan sevinirim...

esma 41

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 06, 2008, 03:25:07 ÖÖ
Senin fikrine saygı duyuyorum...
Sende benim fikrime saygı duyarsan sevinirim...

Ben fikrinize saygi duyuyorum ...
Sizde benim gülmeme saygi duyun lütfen.
Icimden geldi ,kendi tutamadim.
Benim icimde ,disimda bir  oldugu icin aklima gelen ilk
düsüncemi pat diye yaziyorum iste.
Elimde degil ne yapim , huyum kurusun.  :angel:

ilker1976

Seven kiskanir bence  kiskanclik hem iyi asirisida tabiki kötü bisey dir ama her iliskide biraz olsun kiskanclik olursa iyi olur iliskilerin tuzu biberidir bence yerinde olursa tabiki