Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Başlatan esma 41, Şubat 23, 2008, 04:55:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Sahip olunan
28 (36.8%)
A
10 (13.2%)
Evrensel mant
15 (19.7%)
A
5 (6.6%)
Ac
4 (5.3%)
Anormal ve y
7 (9.2%)
Diger ...
7 (9.2%)

Toplam Oy Verenler: 67

Sparta

Bence kıskançlık normal birşey.. Kıskanç olmayanlarda sorun var :)

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 25, 2008, 02:16:41 ÖÖ
Bence kıskançlık normal birşey.. Kıskanç olmayanlarda sorun var :)

Dozunu ayarlamak sartiyla demi? ;)

Sparta

burcukafadar

bence çok değil ama seven insan azda olsa kıskanmalı, benim eşim beni hiç kıskanmasa hayret ederim yani, niye kıskanmıyor diye ::)
seven isnanın hiç kıskanmamasında anormallik olmalı yani ::)

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 25, 2008, 02:24:23 ÖÖ
Yok bence çok seven çok kıskanır :)

Cok sevenin kiskanmasi sevgiyi bitirir karsi tarafta.

Sparta

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 25, 2008, 02:27:15 ÖÖ

Gece senle anlaşamayacaz... :D 
Ben kıskanırım.. Oda beni kıskansın... Karşılıklı olsun.... Ne alakası var sevgiyi bitirirmiş.. Yok bence dahada artırır.. Benim eşim beni kıskanmaz ise bence işte ozmaan sevgi biter... KIskanmayan sevmez bence...
:)

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 25, 2008, 02:29:52 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 25, 2008, 02:27:15 ÖÖ

Gece senle anlaşamayacaz... :D 
Ben kıskanırım.. Oda beni kıskansın... Karşılıklı olsun.... Ne alakası var sevgiyi bitirirmiş.. Yok bence dahada artırır.. Benim eşim beni kıskanmaz ise bence işte ozmaan sevgi biter... KIskanmayan sevmez bence...
:)

Dozunu iyi ayarlamali diyorum eger kiskanclik digerinin özgürlük alanina giriyorsa sorun orda olur tabiki kiskanir insan sevdigini amam dedimya ayarli olmali.  ;)

Sparta

Tamam ayarı olsun kıskançlığın... Bendeki sonda :)

esma 41

Bu kiskanclik hastalik derecesine ulasmadigi  sürece cok da hos bir duygudur.. Anlik duyulan kiskancliklar  hayatin rengi de olabilir..Önemli olan bu duyguyu kontrol edebilmektir..Sevdigim ve sevgisinden emin olduklarimi  da kiskanabilirim..Bir anlik duydugum kiskanclik duygusu, bana sevdigime  duydugum sevgiyi hatirlatir .....

Bu demek degildirki  ki ,  kiskanmak cok sevmektir yada kiskanmamak hic sevmemektir..Kiskanan da sevebilir, kiskanmayan da...

Arkadasa gelince .... gercek bir arkadas   " paylasmayi " bilmeli ...

Arkadasini diger arkadaslarindan kiskanan bir arkadas ...  bencil ve egoisttir bence.

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 25, 2008, 02:32:59 ÖÖ
Tamam ayarı olsun kıskançlığın... Bendeki sonda :)

Allah Claudiya`ya sabir versin ;)

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Mayıs 25, 2008, 02:36:09 ÖÖ
Bu kiskanclik hastalik derecesine ulasmadigi  sürece cok da hos bir duygudur.. Anlik duyulan kiskancliklar  hayatin rengi de olabilir..Önemli olan bu duyguyu kontrol edebilmektir..Sevdigim ve sevgisinden emin olduklarimi  da kiskanabilirim..Bir anlik duydugum kiskanclik duygusu, bana sevdigime  duydugum sevgiyi hatirlatir .....

Bu demek degildirki  ki ,  kiskanmak cok sevmektir yada kiskanmamak hic sevmemektir..Kiskanan da sevebilir, kiskanmayan da...

Arkadasa gelince .... gercek bir arkadas   " paylasmayi " bilmeli ...

Arkadasini diger arkadaslarindan kiskanan bir arkadas ...  bencil ve egoisttir bence.

Iste tamda böyle demek istedim katiliyorum esma  :)

Sparta

Bu dünyada kıskanç olmak bile suç yani... :D

Ben arkadaşımıda kıskanırım..  Egoist ve bencilde değilim... Bana bencilsin dedi sanırım , ama hiç egoistsin demedi... Bence kıskançlık gerekli bişey. Dozunu iyi ayarlamalı.. Fakat kıskandıran kişide dozunu iyi ayarlamalı.. Durduk yere kimse kıskanmaz...

Benim bir arkadşaım vardı... İşte onla yediğimizi çtiğiiz ayrı gitmezdi.. Tel açtım gel dışarda görüşelim diye... Hastayım dedi.. Ben dışarı yalnız çıktım... Dolaşırken bir baktım başkasıyla geziyor... ... Kıskandım ama Bencil veya egoistte olmadım... Başka bir gün hani hastaydın diyince.... Yaaa sorma filan bir sürü bahane... :)

kirsehir7

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 25, 2008, 02:51:02 ÖÖ

Ben arkadaşımıda kıskanırım..  Egoist ve bencilde değilim... Bana bencilsin dedi sanırım , ama hiç egoistsin demedi... Bence kıskançlık gerekli bişey. Dozunu iyi ayarlamalı.. Fakat kıskandıran kişide dozunu iyi ayarlamalı.. Durduk yere kimse kıskanmaz...

Benim bir arkadşaım vardı... İşte onla yediğimizi çtiğiiz ayrı gitmezdi.. Tel açtım gel dışarda görüşelim diye... Hastayım dedi.. Ben dışarı yalnız çıktım... Dolaşırken bir baktım başkasıyla geziyor... ... Kıskandım ama Bencil veya egoistte olmadım... Başka bir gün hani hastaydın diyince.... Yaaa sorma filan bir sürü bahane... :)

sana katiliyorum sparta.bende egoist ve bencil degilim ama bende kiskanirdim böyle bi durumda.

gece

O baska tabi ben olsam ne yapardim öyle bir hmmm bilemiyorum dogrusu;)

Sparta

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 25, 2008, 02:53:04 ÖÖ

sana katiliyorum sparta.bende egoist ve bencil degilim ama bende kiskanirdim böyle bi durumda.

Kırşehir hemşerim7... Sende olmasan yandık :D 

Bir an aceba ben mi hatalıyım diye düşünür gibi oldum... Tam zamanında yetiştin... +1 Beitrege :)

kirsehir7

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 25, 2008, 02:54:46 ÖÖ
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 25, 2008, 02:53:04 ÖÖ

Kırşehir hemşerim7... Sende olmasan yandık :D 

Bir an aceba ben mi hatalıyım diye düşünür gibi oldum... Tam zamanında yetiştin... +1 Beitrege :)
ikimizinde burcu balik ya ondan da olabilir.

gece

Arkadaslarim bu benim fikrim ya dozu olmayan kiskanclik hastaliktir bana göre .
Bunda alinicak ne varki ayrica su yanlismi karsi tarafin özgürlük alanina girersem kiskancliklarimla
bence büyük sorun olur ; ordada gecim falan olmaz zaten  ;)